• Reklam

AK Partili Dağ'dan Özel'e 'belediyecilik' çıkışı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, CHP Lideri Özgür Özel'in İzmir ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İzmir'in geleceği hakkındaki açıklamalarına tepki göstererek, "Özgür Özel’in bu sözleri İzmir’de 25 yıllık belediyeciliğin başarısızlığının ispatı niteliğindedir" dedi.

AK Partili Dağ'dan Özel'e 'belediyecilik' çıkışı
10 Haziran 2024 - 09:44

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, CHP Lideri Özgür Özel'in Sasalı'da gerçekleştirilen Keşkek Festivali'nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay hakkında söylediği sözlere yanıt verdi. 

"Zaten kendisi Karşıyaka Belediyesinde çok başarılı bir başkandı.  Kendisi estetik cerrah İzmir’in kent estetiğine çok ihtiyacı var. Ve İzmir’e değen bu tecrübeli bu yetenekli el İzmir’imizi hak ettiği hizmetlerle tanıştıracak. Hak ettiği hizmetlerin en iyisini sunacak. Türkiye’nin Ege’nin gözbebeği İzmir’i bütün dünyanın tanıdığı bir sağlık kenti, bir turizm kenti, bir kültür kenti olarak geliştirecek. Turizmini canlandıracak ve çok iyi belediyecilik örneklerini verdiği Karşıyaka’yı nasıl çok iyi bir noktaya getirdiyse İzmir Büyükşehir'de de aynı başarıları tekrarlayacak" açıklamasını yapan Özel'e AK Partili Hamza Dağ, "Özgür Özel’in bu sözleri İzmir’de 25 yıllık belediyeciliğin başarısızlığının ispatı niteliğindedir" sözleriyle tepki gösterdi. 
 

Sosyal medyadan açıklamada bulunan AK Partili Dağ şu sözleri söyledi:

Sn. Özgür Özel’in bu sözleri İzmir’de 25 yıllık belediyeciliğin başarısızlığının ispatı niteliğindedir.

Bu sözleri dinleyince insan bir an “Acaba 25 yıldır bu şehri kim yönetiyor?” diye düşünmeden edemiyor.

Önümüzdeki 5 sene için çizdiği projeksiyona da kendisi de dahil oradakilerin hiçbiri maalesef inanamıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum