• Reklam

AK Partili Çankırı: İzmir'in ticarete, tarıma ev sahipliği yapabilecek bir yer

İZMİR'de 21 Ekim Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, "İzmir 30 ilçesiyle, 81 ilden gelen insanlara ev sahipliği yapıyor. Bu dokuyla da İzmir, insan harmonisini de iyi tutarak en iyi şekilde hizmetlerin verileceği, sosyal olarak en iyi faaliyetlerin yapılabileceği, ticarete, tarıma ev sahipliği yapabilecek bir yer" dedi.

AK Partili Çankırı: İzmir'in ticarete, tarıma ev sahipliği yapabilecek bir yer
20 Ekim 2023 - 18:15 - Güncelleme: 20 Ekim 2023 - 18:18

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 21 Ekim Gazeteciler Günü nedeniyle Narlıdere'deki evinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Etkinliğe TV kanalları, haber ajansları ve yerel gazetelerin muhabirleri katıldı. Çankırı, "Bugün sahada hep bizimle beraber olduğunuz için, güler yüzünüzle beni her an yalnız bırakmadığınız için bu samimi ortamı oluşturalım dedik. En mahrem olan evimde, en doğal ortamda hep beraber olmayı tercih ettik. Zor bir işiniz var. Ne gecesi ne gündüzü ne de hatası var. Aynı şey bizim için de geçerli" ifadelerini kullandı.

'HER GÜN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ'

AK Parti belediyeciliğine değinen Çankırı, "AK Parti ise belediye başkanlarımıza haftanın kaç günü vatandaşın içerisinde olmaları gerektiğini deneyimlerle aktarıyor. Bizim zaten çıkış noktamız da belediyecilik. Bu işi gerçekten iyi yaptığımızı düşünüyoruz. Keşke birazcık onlardan da destek alsalar. Bu sonuçta kötü bir şey değil. Belediyeler birliği çatısı altında birbirlerinden farklı partilerden farklı insanların bir araya geldiği bir ekip var ama İzmir'de böyle bir şey yok. İşini iyi yapan arkadaşlarımızı zaten takdirle söylüyoruz. Onların sayısını artırmamız lazım. Bu süreç hepimiz için çok önemli bir süreç. Biz her gün seçim varmış gibi çalışıyoruz. Milletvekilleri olarak da sahadayız" dedi.

'KOKUNUN GİTTİĞİ YOK'

İzmir'de eksik gördüğü noktalara yönelik soruyu yanıtlayan Çankırı, "Hayalimdeki İzmir, kokmayan bir İzmir. Kokunun gittiği yok. İzmir 30 ilçesiyle, 81 ilden gelen insanlara ev sahipliği yapıyor. Bu dokuyu da insan harmonisini de iyi tutarak en iyi şekilde hizmetlerin verileceği, sosyal olarak en iyi faaliyetlerin yapılabileceği, ticarete, tarıma ev sahipliği yapabilecek bir yer olması gerekiyor. Bu dokuyla da İzmir, insan harmonisini de iyi tutarak en iyi şekilde hizmetlerin verileceği, sosyal olarak en iyi faaliyetlerin yapılabileceği, ticarete, tarıma ev sahipliği yapabilecek bir yer. Turizm master planı yaptık. Ona bile itiraz edildi. İzmir turizmin her alanında fayda sağlayıcıları bir araya getirecekti. Bunların daha çok olması için, bunları daha yaygınlaştırmak için bir sürü proje var. Projelerin hayata geçmesi İzmir için çok önemli" açıklamalarında bulundu.

'HENÜZ ERKEN'

Çankırı bir gazetecinin, İzmir Büyükşehir Belediye başkanlığı adaylığı sorusuna ilişkin, "Bazı şeyler için konuşmak erken. Erken konuştuğunuz zaman zarar da verebiliyor. Tabii ki herkesin gönlünden geçenler var. Her şeyin bir zamanı var. Bu süreç herkes için belirleyici bir süreç olacak. Biz kendi kongremizi çok güzel, demokratik bir şekilde yaptık. Cumhurbaşkanımızla 4'üncü olağanüstü kongrede şehrimizden Merkez Karar ve Yönetim Kurullarımız (MKYK) çıktı. Şimdi İzmir için sadece yapabileceğimiz hizmetleri konuşmak lazım. İzmir'de ne yaparsanız yapın bir fark yaratacaktır çünkü diğer şehirlere gittiğimizde görüyoruz ki bu imkanların 10'da 1'iyle çok büyük işler yapılıyor. İzmir'in imkanları da kendi bütçesine göre çok büyük ama birazcık dertlenmek lazım. Biraz vatandaşın içinde olmak lazım. Ben gittiğim yerlerde 'İlçe belediye başkanlarını kaç kere gördünüz?' diye soruyorum. Görmeyen yerler var. Böyle olmamalı" ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum