AK Partili Çankırı'dan Tunç Soyer'e altyapı tepkisi

    AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in altyapı açıklamalarına sosyal medya aracı olan X/Twitter üzerinden espirili ve aynı zamanda eleştirici bir video ile yanıt verdi.

    AK Partili Çankırı'dan Tunç Soyer'e altyapı tepkisi
    23 Ocak 2024 - 12:11 - Güncelleme: 23 Ocak 2024 - 13:55

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZSU Büyük Altyapı Yatırımları Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'nde İzmir'in altyapısıyla ilgili  açıklamasında, "5 yıl önce göreve geldiğimde kritik bir karar vermek zorundaydım. Ya İzmir’in yer altına yatırım yaparak, artık zamanını dolduran altyapımızı güçlendirecek ya da vitrini süsleyecektim. Tercihim altyapı yatırımından yana oldu. Çünkü geleceği inşa etmenin başka yolu yoktu. Yoksa bu şehir her yağmurda sel ve taşkın haberleriyle uyanmaya devam edecekti. İzmir'de insan onuruna yakışır güvenli bir yaşamı teminat altına almak için kolları sıvadık" ifadelerine yer vermişti.

    Bunun üzerine, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in altyapı açıklamalarına sosyal medya aracı olan X/Twitter üzerinden espirili ve aynı zamanda eleştirici bir video ile "Sanırım altyapının ne olduğunu bilmiyor, yani bilmiyordur değil mi?" diye sordu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum