AK Partili Bursalı’dan, Tunç Soyer’e Polonya tepkisi!

    AK Partili Bursalı'dan, Tunç Soyer'e Polonya tepkisi!

    AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, İzmir’de meydana gelen su baskınlarından sonra Polonya’ya giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e TBMM Genel Kurulu’nda tepki gösterdi.

    AK Partili Bursalı'dan, Tunç Soyer'e Polonya tepkisi!
    29 Kasım 2023 - 17:22 - Güncelleme: 29 Kasım 2023 - 17:35
    İzmir’i etkisi altına alan sağanak yağışlar sonrasında birçok esnaf ve vatandaşın mağduriyet yaşarken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in şehri terk edip Polonya’ya gitmesine dikkat çeken AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı,  TBMM Genel Kurulu’nda Başkan Soyer’e tepki gösterdi.

    AK Partili Bursalı, sosyal medya hesabından “İzmirimizde yaşanan su baskınları sonrasında vatandaşımızın yanında yer almaktansa Polonya'ya gitmeyi tercih eden @tuncsoyer 'e tepkimizi TBMM Genel Kurulu'nda da dile getirdik” sözleriyle videolu bir paylaşımda bulundu.



    Bursalı, yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi:

    “KIRMIZI YAĞMURLUKLU BAŞKAN”

    “Hafta sonunda İzmir’i etkisi altına alan sağanak yağış ve deniz suyun yükselmesi sonrasında yaşanan su baskınları, pek çok esnafımızı ve vatandaşımızı mağdur etti. Bu vesileyle bütün mağdur olan esnafımıza ve İzmirlilere, İzmirli hemşehrilerimize geçmiş olsun demek istiyorum. Kordon, Güzelbahçe ve Mavişehir sular altındayken, caddelerde vatandaşlar kanolarda gezerken, 4,5 yıldır İzmir’in alt yapısı için tek bir çivi bile çakmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanını bir ara objektiflere poz verirken gördük. Kırmızı yağmurluklu başkanın verdiği bu kurmaca pozun hikmeti ise dün ortaya çıktı.

    “FELAKET ANINDA ŞEHRİ İLK TERK EDEN SOYER OLDU”

    Meğer Sayın Soyer, İzmirlileri ve İzmir’i kendi haline bırakıp Polonya’ya gitmiş. Yani felaket anında şehrini ilk terk eden o olmuş. İzmir de artık Sayın Soyer devri kapanmıştır. Sıra 31 Mart’ta CHP’nin kapanmasına geldi”

    İşte o paylaşım:
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum