AK Partili Bilal Saygılı İzmir Mitinginde seslendi

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir'e sesleneceği mitingde AK Parti İl Başkanı Saygılı, da bir konuşma yaptı. Saygılı, “Çok şükür belediyecilikte Türkiye çağ atlamıştır, şimdi güzeller güzeli İzmir'i gerçek belediyecilik ile tanıştırma vakti. İzmir’i ayağa kaldıracak güç bizde var. Çare Cumhur İttifakı adayımız Hamza Dağ'da. İzmir’in şifası Hamza Dağ’dır” dedi.

    AK Partili Bilal Saygılı İzmir Mitinginde seslendi
    11 Mart 2024 - 09:26 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 09:38

    31 Mart yerel seçimler kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de miting gerçekleştiriyor.

    Seçim çalışmaları kapsamında İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, "İzmir’i ayağa kaldıracak olan biziz; o güç bizde var" dedi.

    Saygılı konuşmasına, "İzmir, Güzel İzmir, Canım İzmir, Memleketim İzmir... Taşına, toprağına, havasına, suyuna aşık olduğumuz İzmir, sayısız medeniyete ev sahipliği yapmış; kardeşliğin, Dostluğun şehri İzmir... Kurtuluşun şehri, birliğimizin nişanesi, özgürlüğümüzün simgesi İzmir... Bugün İzmir’imiz bir başka güzel... Denizi başka, güneşi başka güzel... Bugün Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı İzmir’imizde ağırlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz." dedi.
     

    AK Partili Bilal Saygılı, "İzmir ki; tarihiyle, kimyasıyla, coğrafyasıyla; Üretimi, emeği ve tüm öz değerleriyle; İnancıyla, direnciyle ve azmiyle bu yükselişi çoktan hak ediyor. İzmir ki; aklıyla, fikriyle, duruşuyla;kanayan yaralarının sarılmasını; ayaklarının üzerinde durabilmeyi, yürümeyi, koşmayı hak ediyor. İzmir; belediyecilik hizmetlerinin en güzelini fazlasıyla hak ediyor. Yatırımı, dönüşümü, gerçek bir belediyeciliği hak ediyor. Bu hakkı İzmir’e teslim edecek anlayış bizde… Söz değil, projeler bizde… Laf değil, vizyon bizde…Çünkü arkamızda eser siyasetinin dehası, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var. Onun belediyecilikte açtığı çığır, Türkiye için dönüm noktalarında biri olmuştur. Çok şükür, belediyecilikte Türkiye çağ atlamıştır… Şimdi sıra güzeller güzeli İzmir’imizi Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koymuş olduğu gerçek belediyecilikle tanıştırma vakti." şeklinde ifade etti.

    "İZMİR'İN ŞİFASI HAMZA DAĞ'DIR"

     

    Saygılı'nın konuşmasının satır başları şöyle;

     

    İzmir’i ayağa kaldıracak olan biziz; o güç bizde var. Çare; Cumhur İttifakı’nın Adayı, Adayımız Hamza Dağ’da; Onun İzmir’e 12 yıldır verdiği emekte, İzmir’in derdiyle dertlenen kalbinde. Onun tıpkı İzmir gibi naif duruşunda... Bu şehri karış karış ezbere bilişinde... Projelerinde... Ve bunları hızla hayata geçirecek bilgi ve hakimiyetinde... Birileri “bakarız, düşünürüz” diye dursun… İzmir’in şifası Hamza Dağ’dır… Çare; Büyükşehirde Hamza Dağ; 30 ilçemizde hizmet aşkıyla yola çıkan 30 yüce gönüllü, fedakâr, şeffaf, başarı hikayeleri sahibi, pırıl pırıl adaylarımızdadır…"


    YORUMLAR

    • 0 Yorum