"AK Partili başkan tesettür otelini içkiliye çevirdi"

    İzmir’in Karaburun ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Adem Avcı’nın, Club Asya adlı tesettür otelinin ismini ‘Grand Avcı’ olarak değiştirerek içkili otel ruhsatı aldığı belirtildi. Plajı kadın-erkek olarak ikiye ayıran brandanın da kaldırıldığı öğrenildi.

    "AK Partili başkan tesettür otelini içkiliye çevirdi"
    26 Aralık 2021 - 18:56 - Güncelleme: 26 Aralık 2021 - 21:46
    Mavi Bayraklı Akvaryum Koyu manzaralı 84 odası ve 250 yatak kapasitesi ile Grand Hotel Avcı’yla ilgili konuşan  Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin, “Oteli yıllarca tesettür oteliydi. AK Parti İlçe Başkanı’na ait. Hatta daha önce basında patlamıştı, heykellere elbise giydirilen, sahili ikiye ayıran bir oteldi. Bazı şeyler değişiyor demek ki o da bu sene otelinin konseptini değiştirdi, alkollüye çevirdi. İsmi yıllarca Asya Otel’di. Ben seçildikten sonrasında bu sezon adını Grand Avcı yaptılar. Sahip değişmedi. Sanki yeni konsepte bir otelmiş gibi açıldı. Kimse gitmiyordu. Adamın bir anda içinden cin çıktı. Oldu Asya Otel Grand Avcı.. Ben çok açık sözlüyüm ondan zaten işine gelmez kimsenin. O değiştirmekte sakınca görmemiş ben söylemekte mi sakınca göreceğim” diye konuştu.


    Club Asya Otel'in sahilinde kadın ve erkeklerin birbirini görmemesi için branda vardı.


    Adı değiştikten sonra, branda kalktı ve kadın-erkek aynı plajda girmeye başladı.


    2006 yılında oteldeki Afrodit heykellerinin giydirildiği basında yer almıştı.


    Adem Avcı, AK Parti Karaburun İlçe Başkanlığı'nı yürütüyor.

    GUDUBET YAPI
    Karaburun’un turizm ve tarımda atağa geçtiğini belirten CHP’li Başkan İlkay Girgin Erdoğan, “Tarihte, destanlarda adı geçen Mimas ilçemizin olduğu bölgedir. Önemli projelerimiz var. Ama Devlet Hava Meydanları İşletmesi buraya bir eğitim tesisi yaptı. Gudubet bir yapı kurdu. Konaklama tesisi ama bu sene açamadılar. Benim bölgemde olmaması gereken bir yapı. Bölgemin yapısına uygun değil. Bir beton yığını. İçi süper lüks bir yapı ama böyle bir yere 17 araçlık bir otopark yapmışlar, şimdi fellik fellik yer arıyorlar. Benim geleceğim 5 yıldızlı oteller değil, butik otellerdi. Coğrafyamıza uygun şirin oteller. Şu anda ruhsat için bekleyenler var ve bu konuda patlama yaşanacak” dedi.


    Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan-mansetturkiye.com İmtiyaz Sahibi Hasan Çölmekçi

    YORUMLAR

    • 0 Yorum