AK Partili Atar, Kemalpaşalılarla iftarda buluştu

    Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Galip Atar, Ramazan ayının ilk iftarını Akalan Mahallesi’nde vatandaşlarla yaptı.

    AK Partili Atar, Kemalpaşalılarla iftarda buluştu
    12 Mart 2024 - 16:16
    AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adaya Galip Atar, Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede kurulacak olan iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelecek. Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede düzenlenecek olan iftar programlarının ilki Akalan Mahallesinde gerçekleştirildi. 



    İlçe Başkanı Dr. Metin Yaşar ve teşkilat mensupları ile birlikte vatandaşlarla orucunu açan Atar, Birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı ramazanın ilk gününde, vatandaşlarla birlikte iftar yapmanın huzurunu yaşadıklarını ifade etti. Atar, “Ramazan ayı insanları birbirine yakınlaştıran, paylaşma duygularını artıran çok bereketli bir ay. Bu mübarek ayda vatandaşlarımızla bir arada olmak, aynı iftar sofrasında buluşmak en büyük mutluluğumuz. Ramazan ayında pekişen birlik ve beraberliğin her zaman devam etmesini diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını kutluyorum. Allah tuttuğumuz oruçları ettiğimiz duaları kabul etsin” dedi.



    Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede iftar yapacaklarını belirten Atar, “Bugün Akalanlı hemşerilerimiz ile ilk iftarımızı gerçekleştirdik. Ramazan boyunca mahallelerimizde vatandaşlarımız ile iftar sofralarında buluşacağız. Ramazan ayı, manevi duyguların yoğunlaştığı, paylaşmanın ve dayanışmanın arttığı bir aydır. Ramazan'ın birlik ve beraberlik ruhunun tüm yıl boyunca sürmesini temenni ediyorum. İnşallah Ramazan bayramını da hep birlikte karşılayacak, Gerçek Belediyecilik anlayışı ile sizlere daha iyi hizmet vereceğiz” diye konuştu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum