AK Parti Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı oldu

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda, Urla Belediye Başkan adayı Tarkan Bakırlı olduğunu açıklamıştı. Peki Tarkan Bakırlı kimdir?

    AK Parti Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı oldu
    29 Ocak 2024 - 16:17 - Güncelleme: 29 Ocak 2024 - 17:02
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı adaylar arasında yer alan Tarkan Bakırlı, AK Parti İzmir Urla Belediye Başkan adayı olarak belirlenmiştir. İlçenin yerel yönetiminde deneyimli ve köklü bir isim olan Bakırlı, Urla için yeni projeler ve hizmetlerle dolu bir dönem vaat ediyor. 


    Tarkan Bakırlı, Urla için taşıdığı sevda ve birikimiyle, seçim sürecinde ilçe halkına kendini tanıtmaya hazırlanıyor.


    TARKAN BAKIRLI KİMDİR?

    "1971 yılında Urla’da doğmuş , Ak Parti Urla Teşkilatının Kurucu üyeleri arasında yer almıştır. 2009 Yerel Seçimlerinde Urla’da İl Genel Meclisi Üyesi seçilerek , 5 yıl bu görevini sürdürmüştür. 2010 yılında Ak Parti Urla İlçe Başkanlığı görevine atanan Tarkan BAKIRLI 2 dönem , 5 yıl süre ile 2015 yılına kadar İlçe Başkanlığı yapmıştır. 2015/2019 yılları arasında 2 dönem Ak Parti İzmir İl Yönetiminde görev almıştır. 2020 yılından beri Eğitime Destek Platformu Urla Temsilcisi olarak görev almaktadır. Tarkan Bakırlı İl genel Meclis Üyeliği ile İlçe Başkanlığı görevini aynı anda yerine getiren 3 kişiden biri olmuştur. 

    Tarkan Bakırlı’nın Urla İlçe Başkanlığı dönemi Urla’mız için büyük yatırımların hayata geçtiği bir dönemdir. Şimdi sizlere kısaca Tarkan Bakırlı döneminde Merkezi Hükümetin Urla’mıza yaptığı bazı yatırımlardan bahsetmek istiyorum… 
        
    Karantina Adasında hizmet veren 50 yataklı Devlet Hastanemiz çok eski , bakımsız ve yetersiz bir haldeydi. Sağlık Bakanlığı yatırım programına dahil edilen 250 Yataklı Yeni Urla Devlet Hastanesi İnşaatı Bakırlı döneminde yapıldı.
        
    TOKİ ikinci Etap 120 daire BAKIRLI döneminde Urla’mıza inşa edildi.
    Zeytinalanı , Gülbahçe arası Urla Duble Yolu yapımı Bakırlı döneminde yapıldı. Çok ciddi trafik kazaları ve trafik çilesi bu yol ile son bulmuş oldu. Daha sonra bu duble yol gülbahçe’den , Mordoğan’a kadar uzatılmıştır. 
        
    Zeytinalanı yolu üzerinde  yer alan asansörlü üst geçit , okuldan çıkan öğrencilerimiz için Karayolları tarafından BAKIRLI döneminde inşa edildi. Urla Belediye’si elektrik abonesi olmadığı için bu üst geçit asansörleri maalesef kullanılamadı.  
        
    Daha önce Hükümet Binamızın zemin katında hizmet vermeye çalışan URLA ADLİYESİ Tarkan BAKIRLI döneminde yatırım programına alınarak , İlçemizin yeni ve modern bir ADLİYE HİZMET BİNASINA kavuşması sağlanmıştır. 
        
    Adliye Hizmetlerinin Yeni Adliye Binasına taşınması sonrası URLA HÜKÜMET KONAĞI Binası BAKIRLI döneminde yeniden inşa edilerek (tadilat) , Yeni Urla Hükümet Binası Urla’mıza hizmet etmeye başlamıştır.
        
    İzmir’de yapılması planlanan TEKNOPARK Projesi Tarkan BAKIRLI’nın girişimleri ile İlçemize kazandırılmıştır. Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kampüs alanında yer alan TEKNOPARK projesi Tarkan BAKIRLI döneminde yapılarak hayata geçirilmiştir. Şuan yüzlerce beyaz yakalı çalışan Urla’mızda yer alan bu tesiste çalışmaktadır.
        
    Tarkan BAKIRLI döneminde , İlçemizin gururu olan Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kampüs alanında bir çok yatırım hayata geçirilmiştir.  İYTE Kampüs Alanında yer alan MEDİKO SOSYAL TESİSLERİ , MERKEZİ KÜTÜPHANE BİNASI , KAPALI OLİMPİK YÜZME HAVUZU , KAPALI SPOR SALONU , MERKEZİ YEMEKHANE BİNASI , MERKEZİ LABARATUVAR BİNASI gibi devasa yatırımlar hayata geçirilmiş ve geleceğimizin teminatı olan Gençlerimize hizmet vermeye başlamıştır. 
        
    Tarkan BAKIRLI döneminde İlçemiz eğitim alanında bir çok yeni tesise ve mevcut eğitim tesislerine yenilenmesini de yaşamıştır. Atatürk İlköğretim okulu Bakırlı döneminde inşa edilmiştir. 4 adet eğitim tesisinin güçlendirme ve yenilenme işleri de Bakırlı döneminde hayata geçirilmiştir. 
        
    İl Genel Meclisinde Urla’yı temsil eden BAKIRLI döneminde 12 köyümüzün bağlantı yolları , parke taşları işleri ve alt yapı işleri dönemin İl Özel İdare’si yatırımı olarak İzmir Vali’liği tarafından yaptırılmıştır. 
        
    Tarkan Bakırlı bürokrasi dilini ve ilişkilerini iyi bilen bir isimdir. Merkezi Hükümet ve Bağlı Bakanlıklar ile ilişki kurabilen , İlçe’mize bir çok yatırımın gelmesine öncülük eden bir isimdir. İlçe Başkanlığı döneminde kalıcı bir çok eserin Urla’mıza kazandırılması hususunda olağanüstü gayret gösteren bir ismin Belediye Başkanlığı döneminde Urla’mızın kronikleşmiş bir çok sorununu çözeceği gözle görülür bir gerçektir. 
        
    Tarkan BAKIRLI yapacakları ile değil yaptıkları ile anılan bir isimdir."
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum