AK Parti Torbalı adayı Çağlar: "Nisan gelecek yüzler gülecek"

    AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, saha programlarına hız kesmeden devam ediyor. Gün içinde ilçedeki sanayi kuruluşlarını ziyaret edip işçilerle bir araya gelen, esnaflarla buluşup STK ziyaretleri yapan Çağlar, iftarı AK Parti'nin seçimde sandık başında görev alacak müşahitleriyle yaptı. İftar sonrası Torbalı'nın Yeniköy Mahallesi'ne geçen Çağlar, burada büyük bir coşku ile karşılandı. Gençlerin meşaleler yaktığı, mahalle sakinlerinin büyük tezahüratlarda bulunduğu karşılamada konuşan Çağlar, önemli mesajlar verdi. 31 Mart'tan sonra Torbalı'da 'Gerçek Belediyecilik' döneminin başlayacağını söyleyen Çağlar, "Nisan gelecek, yüzler gülecek. Herkesin mutlu olacağı bir Torbalı'yı oluşturacağız" dedi.

    AK Parti Torbalı adayı Çağlar: "Nisan gelecek yüzler gülecek"
    15 Mart 2024 - 12:16

    Cumhur İttifakı olarak 15 ana başlık altında toplam 114 proje açıkladıklarını ifade eden Çağlar, "Torbalı'mız hızla büyüyor. İlçemiz büyürken sorunlarımız da artıyor. Torbalı 5 yıl kaybetti, bir 5 yıl daha kaybetmesin. Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun tüm hemşehrilerimden 31 Mart'ta destek bekliyorum. Torbalı'nın gündelik siyasete ihtiyacı yok, boş tartışmalara ihtiyacı yok, hizmete ihtiyacı var. Yapay tartışmalardan, içi boş algılardan uzak bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim için siyaset, bir vizyon yarışıdır. Bizim için siyaset, bir hizmet yarışıdır. Bizim için siyaset, 'biz daha iyi yönetiriz' iddiasının yarışıdır. Polemiklerden uzak dururuz, milletimiz ve memleketimiz için ortaya koyduğumuz vizyonumuz, çözümlerimiz ve projelerimizle konuşuruz. Torbalılı hemşehrilerimiz elimizden tutsun, yerel ve genel iktidarı bir araya getirip, ilçemizde yeniden hizmet belediyeciliği yapalım. Torbalı kazansın, hemşehrilerimiz kazansın" dedi.
     


    "NİSAN'DA SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYORUZ, AĞUSTOS SONUNA KADAR ASFALTLANMAMIŞ BİR METRE BİLE YOL KALMAYACAK!"

    Torbalı'nın son 5 yıldır bozuk yollardan, çukurdan, çamurdan ve tozdan çok çektiğini hatırlatan Çağlar, "Torbalı'nın yolları köstebek yuvası gibi. İlçemiz çukura ve kışın çamura, yazın toza mahkum edildi. Her yağmurda sokaklar göle dönüyor. Hemşehrilerimiz yaz aylarında sivrisinekten, kokudan cam pencere açamıyorlar. Torbalı'nın sokaklarında doğru düzgün kaldırım yok. Parklarımız çok bakımsız. Bunları hep birlikte görüyoruz, yaşıyoruz. Altyapı, yol, asfalt, kaldırım, çöp, temiz çevre, temiz hava gibi temel hizmet alanlarındaki sorunları çözmeden şehrimizi kalkındıramayız, insanlarımızı mutlu edemeyiz. Göreve gelir gelmez, 1 Nisan'dan itibaren kolları sıvayarak çalışmaya başlayacağız. Nisan'da başlatacağımız büyük seferberlikle, Ağustos sonuna kadar Torbalı'da asfaltlanmamış bir tane sokak, kapatılmamış bir tane çukur kalmayacak" dedi. 
     


    "ADALETLE YÖNETECEĞİZ, VATANDAŞA HİZMETKAR OLACAĞIZ, GÖNÜLLERE DOKUNUP HERKESİN MUTLU OLMASINI SAĞLAYACAĞIZ"

    Torbalı Belediyesi'ni adaletle yöneteceklerini, vatandaşa hizmetkar olacaklarını, gönülleri kazanarak Torbalı'da yaşayan herkesi mutlu kılacaklarını belirten Çağlar, "Biz, çalışan, üreten, vatandaşına değer veren, herkesin ve her kesimin Torbalı Belediyesi'ni oluşturacağız. Emaneti korumayı ve ehline teslim etmeyi esas alan, hizmeti memur-işçi mesai süresiyle sınırlamayıp 24 saate, 7 güne yayan, vatandaşın her derdine derman olmak için çırpınan bir yönetim pratiği ile çalışacağız. Bizim hedefimiz, istisnasız tüm fertleriyle önce Torbalı'da yaşayan herkesin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır. Biz önce gönülleri kazanmanın derdindeyiz. Biz Torbalılı hemşehrilerimize hakim olma değil hadim olma idrakiyle görevimizi yürüteceğiz. Yani 'Efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyoruz' anlayışıyla hizmetimizi sürdüreceğiz. Biz Torbalı'nın hizmetkarı olacağız. Torbalı'da yaşayan her hemşehrimize adaletle hürmet edeceğiz, ilçemizin ve insanlarımızın maddi-manevi tüm varlığını kutlu bir emanet olarak görüp sahip çıkacağız. Hemşehrilerimiz, ihtiyaç duydukları her anda yanlarında Torbalı Belediyesi'ni görecekler" ifadesinde bulundu.
     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum