• Reklam

AK Parti'nin İzmir aday listesine eski il başkan yardımcısından tepki

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcılığı’ndan istifa edip İzmir 1. Bölge’den aday adayı olan Semiha Paçacı, partisinin milletvekili adaylık listesine tepki gösterdi.

AK Parti'nin İzmir aday listesine eski il başkan yardımcısından tepki
10 Nisan 2023 - 13:37
14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler için dün siyasi partiler milletvekili adaylık listesini TSK’ya teslim etti. Listelerin tesliminin ardından sosyal medya üzerinden siyasi partilere tepkiler meydana geldi.

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcılığı ve Sosyal Politikalar Başkanlığı görevlerinden istifa edip İzmir 1. Bölge’den aday adayı olan Semiha Paçacı da oluşan listeye tepki gösterdi. Kendisinin aday olarak gösterilmediği liste için İzmir Yürütme Kurulu’ndan kimsenin aday olamaması konusunda sosyal medya hesabı üzerinden yorum yaptı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir’i etiketleyen Paçacı, “İzmir Mv Adaylarımıza başarılar diliyorum. Yarın değil hemen şimdi. İzmir Yürütme Kurulumuzdan tek bir kişinin aday olmamasını sormak istiyorum. Bu kadar beğenmediğiniz yürütmeyi 4 yıldır niye değiştirmediniz?” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum