• Reklam

AK Parti Menemen'den bir ilk! Eski başkan ve yönetimler de toplantıda

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik’in, önceki dönemlerde görev yapan ilçe başkanı ve yönetimini ağırladığı toplantılar sürüyor. Başkan Çelik, ‘’İstişare kültürümüzle çalışmalarımızı hep birlikte yürütüyor, Menemen’imiz için görevde olsun olmasın her birimimizle gece gündüz sahadayız’’ dedi.

AK Parti Menemen'den bir ilk! Eski başkan ve yönetimler de toplantıda
13 Ağustos 2022 - 11:43
AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, ‘Teşkilat Buluşması’ programı kapsamında, önceki dönemlerde partide görev yapan İlçe Başkanı ve yöneticileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak İlçe Yönetim Kurulu toplantısına, önceki dönem İlçe Başkanı Mithat Çetin ve yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları da katılım sağladı. Çetin’in yönetiminde görev alan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan da toplantıda yer aldı.



AK Parti bizim ailemiz ve biz çok büyük bir aileyiz

AK Partili Çelik, Menemen’de güçlü kadroları ile birlikte, tecrübeli ve her zaman sahada olarak 2023’e hazır bir şekilde, emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek, ‘’Partimizde görev yapan, emeklerini eksik etmeyen dava dostlarımız ile her fırsatta bir araya geliyoruz. AK Parti bir vefa partisidir. Geçmişte görev yapan kıymetli arkadaşlarımızdan aldığımız bayrağı, onların desteği ile biz daha ileri taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’ dedi. AK Parti Menemen’de, küslüklerin ve kırgınlıkların olmayacağı, dostluk ve kardeşliğin birlikte olacağını dile getiren AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, ‘’AK Parti bizim ailemiz ve biz çok büyük bir aileyiz. Aynı zamanda her geçen gün bu ailemiz daha da büyüyor. Büyüdükçe güçleniyoruz. ‘Teşkilat Buluşması’ kapsamında da geçmiş dönemlerde İlçe Başkanlığı yapan Başkanlarımızı, yönetimi ile birlikte İlçe Başkanlığımıza davet ediyoruz. İstişare kültürümüzle çalışmalarımızı hep birlikte yürütüyor, Menemen’imiz için görevde olsun olmasın her birimimiz gece gündüz sahadayız. Sahada olmaya da devam edeceğiz’’ dedi. 
Öte yandan AK Parti Menemen İlçe Başkanlığı duvarına ‘İlçe Başkanları Köşesi’ yapılarak, önceki dönemlerde görev yapan İlçe Başkanlarının fotoğrafları asılırken, Başkan Çelik, katılımcılara program toplantı sonrası plaket takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum