• Reklam

AK Parti'li Sürekli: Eserlerimize 14 Mayıs sonrası yenilerini ekleyeceğiz

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, saha çalışmaları kapsamında Ödemiş ve Bayraklı'da ilçe mitinglerine katıldı.

AK Parti'li Sürekli: Eserlerimize 14 Mayıs sonrası yenilerini ekleyeceğiz
13 Mayıs 2023 - 11:01 - Güncelleme: 13 Mayıs 2023 - 11:02

Saha çalışmalarını Bergama, Ödemiş, Bayraklı ve Aliağa ilçelerinde gerçekleştiren AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli'nin ilk durağı Bergama Yörük, Türkmen, Çepni Muhacirler Derneği oldu.
Türk tarihinin, kültür, gelenek ve göreneklerinin temsilcilerine konukseverlikleri için teşekkür eden Sürekli, Bergama'nın Zeytindağ Mahallesi'ndeki hemşehrileriyle buluştu, esnafları ziyaret etti. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın katılımıyla Ödemiş'te yapılan ilçe mitinginde vatandaşlara seslenen Sürekli, 21 yıldır yürüttükleri eser siyasetiyle Türkiye'nin alt ve üst yapı eksikliklerini tamamladıklarını belirtip, "Şimdi sırada, Türkiye Yüzyılı ile dünyanın bu yüzyılına damga vurmak var. Milletimizin teveccühüyle yeniden iktidar olup o damgayı 14 Mayıs'tan sonra hep birlikte vuracak, eserlerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz. AK Parti'miz milletimizin tüm kesimlerinin beklentilerine cevap, ihtiyaçlarına kulak verecek en güçlü harekettir. Allah'ın izniyle, açık ara farkla Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı 13. Cumhurbaşkanı, AK Parti'mizi de 1'inci parti yapacağız" ifadelerini kullandı.

'ÖDEMİŞ'İN İÇME SUYU SORUNU KALMADI'

Ödemiş'te Horzum ve Çamyayla mahallelerini ziyaret edip mahalleli ile buluşan Sürekli, ilgi ve destekleri için kendilerine teşekkür etti. Önceki yıllarda Ödemiş'in ciddi şekilde içme ve sulama suyu sorunu olduğunu hatırlatan Sürekli "Bu sorunu tespit ettik ve hemen projelerimizi geliştirdik. Temelden yüksekliği 92 metre olan ve 25 milyon 150 bin metreküp su depolama kapasitesine sahip Rahmanlar Barajı'nı bölgemize kazandırdık. Rahmanlar Barajı ile Ödemiş'in içme suyu problemini tarihe gömdük. Ödemiş'e her yıl ortalama 9 milyon 360 bin metreküp içme ve kullanma suyu temin eden barajdan yaklaşık 171 bin kişi faydalanıyor. 14 bin 950 dekar verimli tarım arazisine can suyu veren baraj, çiftçimize de milyonlarca liralık ek gelir sağladı. Aşırı tüketim ve kuraklık nedeniyle su problemi yaşanan Küçük Menderes Havzasına adeta hayat veren baraj, 717 kişiye de ek istihdam olanağı yarattı. Milletimiz dünü de bugünü de gayet iyi hatırlıyor. O nedenle yolumuz açık, ufkumuz aydınlık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Mayıs zaferimize, milletimizin hayallerine, ülkemizin hedeflerine, Türkiye Yüzyılı'na saatler kaldı" dedi.

BAYRAKLI'DA İLÇE MİTİNGİ ALİAĞA'DA GECE MESAİSİ

Sürekli, Bayraklı düzenlenen ilçe mitingine katıldı. Daha sonra Aliağa İlçesi'ne geçen Sürekli, Aliağalılar ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde bile AK Parti teşkilatlarının sahada olduğunu dile getiren Sürekli, partililere teşekkür etti. Sürekli, dur durak bilmeden samimi bir şekilde yapılan bu çalışmaların İzmirlilerden de tam not aldığına dikkat çekerek, başarıyı bu eşsiz emeklerin getireceğini söyledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum