AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda devir teslim

    AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için istifa eden Kerem Ali Sürekli, görevi Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir eski Şube Başkanı Bilal Saygılı'ya devretti. Törende konuşan Saygılı, 14 Mayıs seçimlerinin bir yol ayrımı olduğunu belirtip, "Karşımızda yer alan grup gibi bizim matematik hesaplarımız yok. Allah'ın matematiği gündelik matematiğin üzerindedir" dedi

    AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda devir teslim
    01 Nisan 2023 - 17:01 - Güncelleme: 01 Nisan 2023 - 17:09
    Türkiye'de, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için milletvekili aday adayı olmak için AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevinden istifa eden Kerem Ali Sürekli'nin yerine, MÜSİAD İzmir eski Şube Başkanı Bilal Saygılı yeni il başkanı olarak atandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensibiyle

     İzmir İl Başkanlığı'na atanan Bilal Saygılı için önceki dönem İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin de katılımıyla devir teslim töreni yapıldı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende konuşan Kerem Ali Sürekli, Saygılı'yı yeni görevi için tebrik etti ve başarı diledi. Seçimlere 43 gün kaldığını hatırlatan Sürekli, Bilal Saygılı'nın liderliğinde İzmir'de kapı kapı dolaşacaklarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı en yüksek oy ile bir defa daha cumhurbaşkanı seçtireceklerini söyledi.

    'BU DAVADA FİTNE VE DEDİKODUYA MAHAL YOKTUR'

    Göreve gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, çok güzel işler yapacaklarını söyledi. AK Parti teşkilatında adalet ve merhamet eksenli, adam kayırmaca olmadan, doğru, hak, adalet neyse teşkilatın içerinde bunu tesis edeceklerini ve koruyacaklarını vurgulayan Saygılı, "Bir dava düzgün giderken en büyük düşmanı birisi fitne, ikincisi dedikodudur. Bu davada fitne ve dedikoduya mahal yoktur. Cumhurbaşkanımızın bu görevi bize vermesi ayrı bir sorumluluğu üstümüze vermektedir. Biz bu sorumluluğun farkındayız. Bizler koltuktan güç alan değil, güç veren insanlarız. Güç veren insanları da burada görüyorum. Ülkemiz çok büyük bir dönüm noktasında geçiyor. 14 Mayıs seçimlerine birlikte kazanacağız ve inşallah zafer bayrağını birlikte göndere çekeceğiz. Cumhurbaşkanımız bu davada her anını, her dakikasını, her saniyesinde davanın kalitesini ilmik ilmik işledi. Bize düşen bu kumaşı kaliteli bir şekilde teşkilatımıza sunmaktır. Eğer fitne ve fesata düşmezsek bizi mağlup edemezler. Bir olursak, beraber okursak, kenetlenirsek, birbirimizi kucaklarsak, fitne ve dedikodudan uzak kalırsak bizi mağlup edemezler, yenilmeyiz. Bize düşen bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmektir" ifadelerini kullandı.

    'ALLAH'IN MATEMATİĞİ GÜNDELİK MATEMATİĞİN ÜZERİNDEDİR'

    14 Mayıs seçimlerinin bir yol ayrımı olacağını dikkat çeken Bilal Saygılı, "Doğruyu anlatmak bizim asli vazifemizdir. Karşımızda yer alan grup gibi bizim matematik hesaplarımız yok. Allah'ın matematiği gündelik matematiğin üzerindedir. Allah nasip ederse onların kurduğu matematik hesabını bir bir eriteceğiz ve bunu İzmir'de hep birlikte başaracağız. Adı millet olup milletten bihaber olanlara karşı muzaffer olacağız. 14 Mayıs'tan sonra, 15 Mayıs sabahında Mart 2024 için 'Bismillah' diyeceğiz. İzmir'imizin, büyükşehir ve tüm ilçelerin hak ettiği desteğe ulaşması için var gücümüzle çalışıp Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutacağız. AK Parti İzmir olarak kenetlenecek, yorulmayacak ve başaracağız."

    Konuşmaların ardından Kerem Ali Sürekli ve Bilal Saygılı birbirlerine çiçek takdim etti.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum