AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Buca'da üye katılım töreni düzenledi

    AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından yürütülen Gönül Seferberliği Projesi kapsamında Buca ilçesinde üye katılım töreni düzenlendi. Törende yeni katılan üyeleri temsilen 70 kişiye rozet takıldı.

    AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Buca'da üye katılım töreni düzenledi
    31 Aralık 2022 - 10:57 - Güncelleme: 31 Aralık 2022 - 10:59

    AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda Gönül Seferberliği Projesi kapsamında düzenlenen üye katılım törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Mahmut Atilla Kaya katıldı. Törende yeni katılan üyeleri temsilen 70 kişiye rozet takıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ yaptığı konuşmada; 'Adım adım Türkiye Yüzyılı başlıyor' dedik. 28 Ekim'de startı verdik ve 29 Ekim'de Cumhuriyetimizin 99'uncu yıl dönümünde Gemlik'te TOGG fabrikasını açtık. 'Türkiye Yüzyılı başlıyor' dedik, ülkemizde yıllık 5 milyar TL katkı sağlayacak Artvin Yusufeli Barajı'nın açılışını gerçekleştirdik. Hemen her gittiği ilde Sayın Cumhurbaşkanımız milyar TL'lik açılışlar gerçekleştirdi. 'Türkiye Yüzyılı başlıyor' dedik, ocak ayında Balıkesir Bandırma'da bor karbür fabrikasının açılışını gerçekleştireceğiz. 'Türkiye Yüzyılı başlıyor' dedik, EYT sorununu çözdük. Hiçbir vatandaşımızı enflasyon altında ezdirmeyeceğiz dedik. 2022 Temmuz'da ve Ocak'ta da memura ve emekliye asgari ücretin üzerinde gerçekleştirdik" dedi.

    'İKİ TANE MARKA VAR'

    Rusya-Ukrayna savaşına da değinen Dağ, "Yaptığımız denge politikası hem Rusya ile hem de Ukrayna ile konuşabilen, bu sayede sadece uluslararası statüde arabulucu rolü değil kendi vatandaşının menfaatini koruyan Türkiye var. Denge politikası yaptığımızda 'Sizde yaptırımlara katılın, sizde Avrupa gibi olmalısınız' diyen o CHP ve İYİ Parti genel başkanlarını dinleseydik, ne olurdu? Bu yaz turizmde efsane bir yaz geçiremezdik. Savaş başladığında çok bilmiş ekonomistler, CHP'nin İMF özentisi ekonomistleri, 'Bu sene turizm de olmaz' diyordu. Allah'a şükür o dediklerinin hiçbiri gerçekleşmedi. Rusya, Ukrayna, Almanya, İngiltere vatandaşlarının tercih ettiği ülke Türkiye oldu. Bu sene sonu itibari ile 50 milyar dolara yakın turizm geliri elde edeceğiz. Vatandaşın faydasına. Bu para ya esnafa gidiyor ya da oteldeki çalışana gidiyor. Nereye giderseniz gidin dünyada 2 tane marka var. Biri AK Parti'dir. Herkes 'Bunu nasıl başardınız?' diyor. Diğeri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Dünyanın her yanında gururla bu benim liderim dersiniz" açıklamalarında bulundu.

    'SİZ DE BU MUTLULUĞA KATILIN'

    Muhalefete oy verenlere seslenen Dağ, "Ben muhalefet ve muhalefete bugüne kadar oy verenlere seslenmek istiyorum. 2 mesajım var. Birincisi, gelin her güzel işe bahane bulmak için uğraşmayın. Gelin TOGG'dan, doğal gazdan, barajlardan, şehir hastanelerinden mutlu olun, bunların hepsi sizin mutlu olacağınız, bu ülkenin kazanmış olacağı güzellikler. Bunlara bahane bulmayın. Siz de bu mutluluğa katılın. İkincisi, gönülden bugüne kadar CHP'ye, İYİ Parti'ye, HDP'ye destek vermiş, ülkeyi seven, büyümesinden mutlu olan hemşehrilerim; gelin bu hizmet kervanına, bu güzelliğe, bu eser siyasetine siz de dahil olun. Ve bugün Buca'da dahil olan tüm kardeşlerim hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Hem Nazilli'de hem Bornova'da vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılar da acil şifalar diliyorum" diye konuştu. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum