• Reklam

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli: Sıcak, soğuk demeden alandayız

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yürüttüğü 'Karınca Modeli' saha çalışması, Kemalpaşa ilçesinde yapıldı. 14 ekipten oluşan 300 kişi esnaf, üye, kahve, muhtar ve çiftçi ziyaretleri gerçekleştirdi. 'Köy Buluşmaları'na ağırlık vereceklerini belirten İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Sıcak, soğuk demeden alandayız" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli: Sıcak, soğuk demeden alandayız
05 Mart 2022 - 13:35 - Güncelleme: 05 Mart 2022 - 13:36

Kemalpaşa ilçesinde sabah teşkilat buluşması ile başlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Nazarköy Mahallesi esnafını, mahalle muhtarı Mehmet Yiğit'i ve boncuk ocaklarını ziyaret etti. Sürekli, boncuk ocaklarına Orman Bölge Müdürlüğü'nden daha uygun yakıt sağlanması için İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ile görüşerek destek istedi. Sürekli, çarşı esnafıyla sohbet etti. Esnaflarından Fatma Yıldırım faizsiz ve uzun vadeli kredilerden yararlanarak iş yeri açtığını söylerken, Sürekli ise tarım desteklerinin yanı sıra Orman Köylülerini Kalkındırma Projesi kapsamında hibe verdiklerini belirtip, "Orman Genel Müdürlüğümüz, ORKÖY projeleri kapsamında 2021 yılında 11 bini aşkın orman köylüsüne ve 12 orman köyü kooperatifine yaklaşık 354 milyon TL'lik destek sağladı. Türkiye'de yaklaşık 23 bin orman köyünde 7 milyon vatandaşımız yaşıyor. Köylülerimiz için ihtiyaçları doğrultusunda yeni projeler geliştirmeye ve ek istihdam alanları sağlamaya devam ediyoruz. 2022 ORKÖY bütçesi de 400 milyon TL olarak planlandı. Bakanlığımız bu çerçevede 12 bin orman köylümüze ulaşmayı hedefliyor. Kemalpaşalı hemşerilerimizin de bu desteklerden yararlandığını görmek mutluluk verici. Daima yanlarında olacağız" ifadelerini kullandı.

İlçedeki programı kapsamında Örnekköy Mahalle Muhtarı Selma Ata'yı ziyaret eden Sürekli, Örnekköy esnafını da dolaştı. Sürekli, Kemalpaşa Gençlik Kolları İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Yüksel'in evinde düzenlenen gençlik buluşmasına katıldı. Halilbeyli Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Kemalpaşa ve çevresindeki yatırımların hızla devam ettiğini vurgulayan Sürekli, "Geçtiğimiz Temmuz ayında, İzmir'in en sıcak günlerinden ve dereceler 46'yı gösterirken Kemalpaşa'nın sokaklarındaydık; bugün de İzmir'in en soğuk günlerinden biri ve -1 dereceyi gösterirken yine Kemalpaşa sokaklarındayız. Sıcak, soğuk demeden alandayız. Gördük ki Kemalpaşa, ak belediyecilik günlerine özlem duyuyor. Sizlerde de bu özleme son verecek enerji ve çalışma azmini görüyorum" diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum