• Reklam

AK Parti İzmir'de 'Siyaset Akademisi Kadın' programı 3 Aralık'ta başlıyor

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen ve AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 'Siyaset Akademisi Kadın' programı 3 Aralık'ta başlıyor.

AK Parti İzmir'de 'Siyaset Akademisi Kadın' programı 3 Aralık'ta başlıyor
27 Kasım 2022 - 14:04 - Güncelleme: 27 Kasım 2022 - 14:05

'Siyaset Akademisi Kadın' programı 3 Aralık'ta başlıyor. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, "Siyaset Akademisi, parti üyeliği gözetmeksizin, yetkinliklerini yükselten, siyasal okuryazarlığını ve kadınların siyasi katılımını arttırmayı hedefleyen bir eğitim faaliyeti olacaktır" dedi.
Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, program hakkında şu bilgileri verdi:
"AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığımız tarafından 19 dönemdir farklı temalarda yürütülen Siyaset Akademisi, 03 Aralık'tan itibaren 20'nci eğitim dönemine başlayacaktır. Bu dönem Siyaset Akademisi'nin teması 'Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda' olarak belirlenmiştir. Siyaset Akademisi, parti üyeliği gözetmeksizin, yetkinliklerini yükselten, siyasal okuryazarlığını ve kadınların siyasi katılımını arttırmayı hedefleyen bir eğitim faaliyeti olacaktır. 20'nci dönem programımızdaki dersler; bakanlarımız, parti yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız ve alanında uzman isimler tarafından aktarılacaktır. Ayrıca kişisel gelişim ve motivasyon derslerine de programda yer verilecektir. Eğitim programı, 6 hafta sürecek ve haftada 2 ders olmak üzere toplamda 12 ders olacaktır. 'Türkiye'nin Yakın Siyasi Tarihi', 'AK Parti İktidarında Kadın Politikaları', 'Etkili İletişim', 'Medya Okuryazarlığı' gibi ana başlıklar eğitim programımızı oluşturacaktır. Kadınlarımızın siyasal okur yazarlığını, siyasi yetkinliğini ve siyasete katılımını arttırmak için tüm kadınlarımızı 'Siyaset Akademisi Kadın' programımıza davet etmek istiyorum." (DHA)

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum