AK Parti İzmir bayramlaşmasında sert mesajlar

    AK Parti İzmir Teşkilatı bayramlaştı. Bayramlaşma programında Dağ, Kasapoğlu, İnan ve Saygılı'dan CHP ve Millet İttifakı'na yönelik de sert eleştiriler geldi.

    AK Parti İzmir bayramlaşmasında sert mesajlar
    20 Nisan 2023 - 17:14

    AK Parti İzmir Teşkilatı, il binasında bayramlaştı. İl Başkanı Bilal Saygılı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, milletvekilleri,  belediye başkanları  milletvekili adayları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ise programa video konferansla bağlandı.

    DURMAK YOK

    Yıldırım, yaptığı konuşmada iktidar mesajları vererek, teşkilatın bayramını kutladı. Genel Başkanvekili Yıldırım, "Biz Hamza (Dağ) Bey ile birlikte aday değiliz, bu durum bizim sorumluluğumuzu bir kat daha artırıyor, adaylarımızı seçtirebilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızı da rekor oyla İzmir'de bir kez daha seçtireceğiz, durmak yok, yola devam" dedi.



    DAĞ: "BU COŞKU 14 MAYIS'IN MÜJDESİ"

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerde bulunarak, "Neredeyse pandemi dönemi hariç hep coşkulu, heyecanlı, kalabalık bayram merasimleri düzenledik. Her bir bayram toplantımız, bayramlaşma merasimimiz coşkulu geçti ama 14 Mayıs öncesi il binamıza girişten itibaren gördüğüm coşku; bana 14 Mayıs için İzmir'de çok güzel bir müjde veriyor. Bu müjdeye hazır mıyız AK Parti teşkilatı!" dedi. 

    "14 MAYIS'TAN SONRA BELEDİYELERE DOLDURDUĞUNUZ HAİNLERİ KONUŞACAĞIZ"

    Dağ açıklamasını şöyle sürdürdü: 

    İnşallah Kurban Bayramında da bu salonda bir araya geldiğimizde Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanımızın yeniden, 1 kez daha Cumhurbaşkanı seçildiğini şehadet edeceğiz. Karşımda oturan milletvekili adaylarımızın mecliste hizmet ettiğine şahitlik edeceğiz. Sıra ondan sonra başka yere gelecek ama bu seçim döneminde onu konuşmayacağız, hayırlıysa virajı alalım, asıl hesap ondan sonra! O zaman bir binadan balkon konuşması yağacağız ki, İzmir'in 30 ilçesine kadar her yerden ses gelecek. Kendimize, partimize, milletimize olan saygımızdan dolayı bu seçim döneminde bunu konuşmayacağız. 14 Mayıs'tan sonra sizi konuşmaya başlayacağız, 11 büyükşehir beledinizde yaptıklarınızı, söz verip yapmadıklarınızı, belediyeye doldurduğunuz hainleri konuşacağız ama 14 Mayıs bizim için çok önemli. Ülkemiz için, coğrafyamız için çok önemli.

    "BU MİLLET KUKLA DEĞİL LİDER GÖRMEK İSTİYOR"

    14 Mayıs seçimlerine giderken 2 tane tercihimiz var, birinin mezhebi, etnik kökeni değil tartıştığımız konu, tartıştığımız konu ülkeyi yönetecek kabiliyetteki kişi Recep Tayyip Erdoğan mıdır, Kemal Kılıçdaroğlu mudur?

    Bugün gündemimizde olan konu Cumhurbaşkanı adayları, icazeti İzmir'den mi almıştır, icazeti Anadolu'dan mı almıştır, yoksa 8 saat ortadan kaybolduğu ABD'den mi almıştır, bu millet icazeti Anadolu'dan alana karar verecektir. ABD'den icazet alana bugüne kadar karar vermemiştir, bundan sonra da vermeyecektir. Bu millet bu ülkenin başında lider görmek istiyor, kukla görmek istemiyor. Birileri bu ülkede kukla görmek isteyebilir, Rusya - Ukrayna savaşıyla bu ülkeye kuklalığı reva görmüş olabilirler ama biz lider görmek istiyoruz, o lidere karar vereceğiz.

    "BU MİLLET ONLARA YOLU GÖSTERECEK"

    Bu millet; bu emperyalistlere, ülkeye kukla getirmek isteyenlere, 15 Temmuz da canını ortaya koyarak hak ettiği cevabı vermiştir. Şimdi 14 Mayıs'ta da yüreğini ortaya koyacak, yüreğiyle o sandığa gidecek, AK Parti'ye Recep Tayyip Erdoğan'a vereceği oyla, 14 Mayıs'ta da onlara yolu gösterecektir. Aynı 15 Temmuz'da olduğu gibi. Biz milletimizi tanıyoruz, bir yanda terör örgütlerinin sevinçle karşıladığı bir lider diğer yanda her türlü terörün karşısındayız, bu ülkenin huzurunu bozdurmam diyen Recep Tayyip Erdoğan. 14 Mayıs'ta vereceğimiz karar budur, 15 Mayıs'ta olduğu gibi 14 Mayıs'ta da hak ettikleri cevabı onlara vereceğiz.

    BAKAN KASAOPĞLU: "14 MAYIS'TA GURUR TABLOSU OMUZLARINIZDA YÜKSELECEK"

    Bakan Mehmet Kasapoğlu, teşkilatla yaptığı bayramlaşma konuşmasında, "İnancınıza, coşkunuza hayran olmamak mümkün değil. Bu güzel birliktelik için her birinize teşekkür ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Türkiye'nin aydınlık yarınları bugüne kadar olduğu gibi 21 yıldır nasıl yükseldiyse; 14 Mayıs'ta da o dalga en yükseklerde gurur tablosu olarak sizlerin omuzunda yükselecek. Bir süreçten geçtik, 6 Şubat hakikaten çok zor bir süreçti. Art arda yaşadığımız depremler, kaybettiğimiz canlar, büyük acılar ve geldiğimiz süreçte bu büyük acıları büyük millet olarak sarmayı birlikte başardık. Ramazan ayında depremzede kardeşlerimizle birlikteydik. Yurtlarımız yuva oldu, kardeşlerimiz barınıyor. İftar sofralarında birlikteydik, dayanışma iklimini yaşadık. Bugün arife, bayramın öncesi. Rabbim bizleri bayrama da birlikte ulaştıracak" açıklamasında bulundu.

    "81 İL İZMİR'E GIPTAYLA BAKACAK"

    Bakan Kasapoğlu, "Seçim sürecindeyiz, hakikaten önemli bir yol ayrımı Türkiye için, Türkiye'nin güçlü yürüyüşü, kazanımları için yol ayrımı. Karaburun'dan Beydağ'a Kiraz'a kadar coşku dağılacak. İzmir başka, İzmir 14 Mayıs'ta öyle mesaj verecek ki; 81 il gıptayla bakacak İzmir'e. 14 Mayıs İzmir'in çantada keklik olmadığını, CHP'nin koluna taktığı arkadaşlar için çantada keklik olmadığını gösterecek. Ben İzmir'de ceketimi koysam seçtiririm diyenlere İzmir sandıkları doldurarak cevap verecek" ifadelerini kullandı.

    "STATÜKOYU YIKMAYI KUTLAYACAĞIZ"

    Kasapoğlu, "14 Mayıs'ta demokrasinin , milli iradenin bayramını kutlayacağız. Statükoyu yıkmayı yeni bir başlangıcı kutlayacağız.  Fitneye, fesada, ayrımcılığa prim vermeyeceğiz, safları sıklaştıracağız" diye konuştu.   

    İNAN: "BİZİMLE MAZLUMLAR KAZANACAK"

    Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, "14 Mayıs'ta burada partimizin iktidar bayramı olacak. Bizim seçim gününe kadar motivasyonumuz, 14 Mayıs akşamında buradaki coşkuyu İzmirli hemşerilerimize yansıtmak, Cumhurbaşkanımızın balkon konuşmasını İzmirlilere yansıtmak olacak. Sandıklarımız çok önemli, sandıklarımıza sahip çıkacağız, il binamızda coşkuyu birlikte yaşayacağız. O gün sandıklarda demokrasi nöbeti tutacağız. 14 Mayıs'ta kazanacağız, teşkilat mensuplarımızın gayretleriyle kazanacağız. Tam bağımsız, özgür ve kendi ayakları üzerinde duran Türkiye için sandık başına gideceğiz. Bizimle Türkiye kazanacak, mazlumlar kazanacak" dedi.

    "KILIÇDAROĞLU LİSTELERİ HAMBURGERCİDE HAZIRLAMIŞ"

    İnan, "Artık ben şuna inanıyorum, CHP'nin İzmir Milletvekili adayları listesi Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti sırasında ortadan kaybolduğu 6 saatte bulunduğu Hamburgerci de hazırlanmış. Emniyet içinde yeni paralel yapılanma kurmaya teşebbüs edenler, Atatürk'e hakaret edenler, TSK'ya çocuk katili iftirasını atanlar var. Biz Soyer işbaşına geldiğinde şüphelenmiştik, şimdi fotoğraf tüm çıplaklığıyla ortada. Gelin Kuvayi millîye ruhunda buluşalım, Türkiye Yüzyılında buluşalım, rekor milletvekili sayımızı meclise uğurlayalım. İzmir bizim kentimiz, kentimize bu rezilliği yaşatmak isteyenlere izin vermeyelim" diye konuştu.

    SAYGILI: "15 MAYIS'TA HAK İLE BATIL AYRIŞACAK"

    İl Başkanı Bilal Saygılı, "Türkiye Yüzyılına çıkmış bulunuyoruz. Sayın milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın  ortaya koyduğu misyon ve vizyon doğrultusunda doğru zaman, doğru adam diyerek yolumuza başladık. Süreçte birçok terör sevicilerini gördük. Biz bunu görüyoruz ama sabredenler zafere ulaşır. Sabredersek zafer bizimdir. Son 20 yıla baktığımızda yakın tarihte çok şey gördük, 20 yıldır demokratik rejime geçmiş bir Türkiye görüyoruz. Gabar'da petrol çıkıyor, İHA'mızla, SİHA'mızla elhamdülillah Türkiye Yüzyılı'nı görüyoruz. 25 gündür gece gündüz sizlerle birlikteyiz, günde 2 saat uyuyorum, vekillerimize 4 saat uyuyabilirsiniz diyorum ama ben 2 saat uyuyorum. Hak ile batılın ayrıştığı 15 Mayıs yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

    NASIR: "SAFLARI SIKLAŞTIRARAK DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

    Bayramlaşma töreninin açılış konuşmasını yapan Milletvekili Necip Nasır, "Amaç kutsal ise vazifeyi teslim etmek başlamak kadar güzeldir, yeter ki bir hoş sada bırakılsın. 5 yıl sizlerle birlikte Dünya Lideri, İslam Aleminin ve mazlum milletlerin umudu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la tarihte anı yaşamanın onurunu hep birlikte yaşadık. Allah Genel Başkanımıza sağlıklı uzun ömür versin. 14 Mayıs'ta birbirinden değerli milletvekili adaylarına bayrağı teslim edeceğim. Bu bayrağın teslimi yeniden bir başlangıçtır. 14 Mayıs'ın önemini hepimiz biliyoruz, İstiklalimizin ve İstikbalimizin dönüm noktası olacak. Bu yolculukta, bütün varlığımızla muzaffer olabilmek için saflarımızı sıklaştırarak daha çok çalışacağız. Sefer bizden zafer Allah'tan" dedi.

    PAKDEMİRLİ: "GÜÇLÜ LİDERLE BİLE ZORLANDIK"

    Önceki Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Karşınızda AK Parti'nin üyesi olarak duruyorum. Bugün itibariyle sahada çalışıyoruz, inanıyoruz. İnandığım lider Recep Tayyip Erdoğan için, evladım için buradayım. Küçük yaşlardan beri particiydim,  vatanım, milletim için çalıştım. Kaygılıyım bugün de; önümüzde birçok ittifak var, bazı gerçekler var. Burada kabine arkadaşım var, biz onun emrindeyiz. Çok verimli kabine arkadaşlığı dönemi geçirdik. Kendisi İzmir adına, İzmirliler adına güzel işlere imza atacak. Elbette kadrolar geçici ama yarın bizim yerimize başkası gelse iş yapabilecek mi; çok zor! Biz başımızda güçlü bir liderle iş yaparken o kadar zorlandık ki, bir taşı alıp başka yere koyarken o kadar zorlandık ki... Güçlü lider olmadan, 7'li, 10'lı masallarla Türkiye yönetilebilecek bir ülke olsaydı amenna ama Türkiye asla böyle yönetilemez. Türkiye koalisyonlardan çok çekmiştir. Bizim ittifakımız mirasyedi anlaşması değildir. 

    "CHP, PKK ENKAZINI MECLİSE TAŞIYOR"

    Kılıçdaroğlu emekliliğim geldi, ben bir Cumhurbaşkanı seçileyim, resort otelde oturacağıma Çankaya'da oturayım, ayaklarımı uzatayım demiştir. Millet İttifakındaki her parti hizmet için var, meşru partiler ama 1'i hariç. HDP kendisine PKK ile mesafe koymadığı müddetçe kamu vicdanında meşru olmayacaktır. CHP de meclise PKK enkazını taşımakla sorumludur.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum