AK Parti İl Başkanı'ndan CHP'ye tepki

    CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun kendisi ve AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’ya yönelik ‘FETÖ’ söylemlerine tepki gösteren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Biz dostluğun, adaletli olmanın mutabakatı içerisinde olduk. Ancak sözleriyle insanları itham altında bırakmasını Şenol Bey’e yakıştıramadım” dedi.

    AK Parti İl Başkanı'ndan CHP'ye tepki
    27 Mayıs 2023 - 14:31
    14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimler öncesi bir araya gelen ve sarılarak basın mensuplarına poz veren AK Parti ve CHP il başkanlarının arası, ‘FETÖ’ iddiaları ile açıldı. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya televizyonunda AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve  AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’ya yönelik ağır ithamlarda bulundu.
    ‘FETÖ’ söylemlerine tepki gösteren ve geçtiğimiz günlerde verilen birlik pozunu hatırlatan AK Parti İl Başkanı Saygılı şunları söyledi:
    “İftira ve yalanlarla insanların bir yola gelmesi mümkün değildir. Biz Şenol Beyle karşılıklı diyaloglarımızda dostluğun, başından sonuna kadar adaletli olmanın, diyaloğa açık olmanın mutabakatına varmıştık. Ancak anlık bir kızgınlıkla yapmış olduğu, nefret söyleminin insanları itham altında bırakmasını Şenol Bey’e yakıştıramadım."

    MAHKEMEYE BAŞVURACAK
    Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de değerlendiren ve sağduyu çağrısında bulunan Başkan Saygılı, “İzmir’de biz AK Parti teşkilatlarımız açısından barışçıl, kimseyle kavga etmeyen, herhangi bir husumet oluşturmayan, tamamen güveni ve huzuru tesis etmeye çalışır durumda iken karşı taraf özellikle CHP, tahrik unsuruyla, yalan yanlış iftiralarla süreç yönetiyor. Ben savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Gaffar Okkan ile ilgili hiç alakası olmayan bir şekilde, bizim partimizin bile kurulmadığı yıllarla ilgili yapılan tartışmalı ve muammalı konuları bir yere bağlamış olmaları seçime gölge düşürmüştür. Ama biz istikrarı, barışı, şehrimizin geleceği için huzuru, gençlerimizin geleceğe güvenle bakması için Adalet ve Kalkınma Partisi ve İl Başkanlığı olarak çok net bir şekilde o tebessümümüzü, merhametimizi, insanlarla olan diyaloglarımızı azim ve kararlılıkla devam ettiriyoruz” diye konuştu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum