• Reklam

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: Bu millet gelişi güzel oy vermez

AK Parti İzmir Siyasi ve Hukuk İşler Başkanlığı'nın 30 ilçede düzenleyeceği ve ilkinin Konak'tan başladığı 'Türkiye'nin Kazanımları ve 2023'ün Önemi' programa video konferansla katılan Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Bu millet gelişi güzel oy vermez. İş yapmayan, vizyonu olmayan kimseye egemenlik hakkını teslim etmez. Referansı güçlü olana oyunu verir ve referansı en zengin, en güçlü, en kapsayıcı tek parti AK Parti'dir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: Bu millet gelişi güzel oy vermez
03 Ağustos 2022 - 14:53 - Güncelleme: 03 Ağustos 2022 - 14:55

AK Parti İzmir Siyasi ve Hukuk İşler Başkanlığı'nın 'Gönülden Gönüle Konak; Türkiye'nin Kazanımları ve 2023'ün Önemi' konulu program düzenlendi. Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ'un konuşmacı olarak yer aldığı programa AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Cemal Bekle, MKYK üyesi ve Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşler Ege Bölge Koordinatörü Dr. Mehmet Nil Hıdır katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı video konferansla, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ telefonla programa bağlandı.

'AK PARTİ'NİN GÜÇLENMESİ İLE TÜRKİYE BÜYÜDÜ'

Video konferansla programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "2023 seçimlerine 10 aylık bir süre kaldı. Zaman hızla akıyor. Seçime doğru, yarış içinde bulunan siyasi partiler, seçim hazırlıklarını yaparken, aziz milletimize, referansıyla konuşacaklar. Buradan bakınca, referansı en zengin, en güçlü, en kapsayıcı tek parti AK Parti'dir. 3 Kasım 2002'den bu yana hem genel hem yerel hem referandum hem de Cumhurbaşkanlığı seçimleri AK Parti'nin öncülüğünde tamamlanmıştır. Bu millet gelişi güzel oy vermez. İş yapmayan, vizyonu olmayan kimseye egemenlik hakkını teslim etmez. Sezgileri güçlüdür. Elbette ki bugünlerde sorunlarımız var. Yok değil, hayat pahalılığı var ama biz nice sorunları aştık. AK Parti; Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, milletin hukukunu korumak, insanımızın önündeki engelleri ortadan kaldırmak, hayat standartlarını yükseltme ve refah seviyesi artırmak için bir araya geldi. AK Parti'nin güçlenmesi ile Türkiye büyüdü. Türkiye büyüdükçe AK Parti güçlendi. Siyasette durduğumuz yer milletimizin durduğu yer. Milletimizin basiretine güveniyoruz" dedi.

'MİLLETİMİZLE GÖNÜLDEN GÖNÜLE KÖPRÜ OLUŞTURDUK'

Telefon bağlantısı ile programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise "Gönülden Gönüle' programının 30 ilçenin tamamında icra edileceğini söyledi. Dağ, "20 yıldır milletimizle gönülden gönüle köprü oluşturduk. Önümüzdeki 20 yıllarda bu köprüleri devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

'ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de "Yereldeki CHP, merkez ilçelerde olamazken biz çoktan Kemeraltı'na, Gıda Çarşısı'nda beraberdik. Yazın güneşte beraber yanıyoruz, kışın yağan yağmurda beraber ıslanıyoruz. Bizim anlatacak çok şeyimiz var. 20 yıldır durmadan, yorulmadan, usanmadan çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Allah'ın izni ile 2023'te, İzmir'de Cumhurbaşkanımızı birinci yapacağız, Türkiye'de Cumhurbaşkanımızı tekrar rekor oyla seçtireceğiz" dedi.

"İlk hedefimiz 2023; işaret fişeğini İzmir'den yakacağız" diyen Sürekli, şöyle devam etti: "Yine dedik ki 2024 ise İstanbul ve Ankara'yı tekrar geri alacağız. İlk müjdeli haber İzmir'den gelecek. Allah'ın izniyle 2024'te büyükşehir başta olmak üzere birçok ilçe belediyesini alacağız. Allah'ın izni ile haziran ayında muhteşem final yazacağız." (DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum