AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın ekibi belli oldu

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ'ın ekibi belli oldu.

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın ekibi belli oldu
    17 Kasım 2023 - 22:17
    Yakın zamanda 4'üncü olağanüstü kongresini gerçekleştiren AK Parti'de görevlendirmeler sürüyor. 

    Son olarak AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın onayı ile Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları belirlendi. 

    Atamalarla birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın başkanlığını yaptığı birimde yer alacak ekipte belli oldu. 



    Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, MKYK üyesi Melek Şimşek, MKYK Yedek Üyesi Emre Cemil Ayvalı, MKYK Yedek Üyesi Ömer Arvas, MKYK Yedek Üyesi Yasin Bölükbaşı ve MKYK Yeden Üyesi Osman Ağzıkara, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları olarak atandı. 

    Görevlendirmeleri sosyal medya hesaplarından paylaşan AK Partili Dağ: "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 4. Olağanüstü Büyük Kongremiz sonrası yeni dönemde Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı olarak görev alacak arkadaşlarımızı belirledik. Önceki dönemlerde görev almış başkan yardımcılarımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemde görev alacak başkan yardımcılarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Ülkemize ve AK Parti’mize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Ege'de Sonsöz

    YORUMLAR

    • 0 Yorum