AK Parti Buca'da yönetim belli oldu! Yeni yüzler listeye girdi

    AK Parti Buca İlçe Yönetim Kurulu, yeni Başkan İbrahim Şengöz liderliğinde yeniden şekillendi. Buca’yı kucaklayan bir ekiple çalışmalara başlayan Şengöz’ün yeni İlçe yönetim kurulu, genç, dinamik ve deneyimli isimlerden oluşuyor.

    AK Parti Buca'da yönetim belli oldu! Yeni yüzler listeye girdi
    26 Ekim 2023 - 18:09 - Güncelleme: 26 Ekim 2023 - 18:20
    AK Parti’yi Buca’da yerel seçimlere hazırlayacak olan Başkan Şengöz, yeni yönetim kuruluyla ilgili yaptığı açıklamada, "Buca'nın her mahallesinde, her sokağında, her insanında bir değer olduğunu biliyoruz. Bu değerleri ortaya çıkarmak ve Buca'yı daha da ileriye taşımak için çalışacağız. Buca'mız için yeni bir başlangıç noktasındayız" dedi.
    Siyasetin sadece bir sahne olmadığını, aynı zamanda insanların umutlarını ve geleceklerini şekillendirdiği bir alan olduğunu vurgulayan Başkan Şengöz, "Biz, Buca halkının umutlarına cevap verecek, onların beklentilerini karşılayacak ve güzel ilçemizi daha yaşanabilir kılmak, daha konforlu alanlar oluşturmak adına arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.


    Şerafettin Bural (solda), işadamı İsmet Çiftçi)

    Buca için çok önemli bir yerel seçim sürecine girdiklerini vurgulayan Şengöz, ilçenin sorunlarına, ihtiyaçlarına ve potansiyeline odaklanacaklarını ve yerel seçim çalışmalarına ivedilikle başlayacaklarını belirtti
    AK Parti Buca İlçe yeni Yönetim Kurulu, İbrahim Şengöz başkanlığında şu isimlerden oluşuyor:
    Şehmus Gündoğdu, İsa Nezir, Abdülcelil Laçin, Hüseyin Oygur, Rahmi Altun, Şerafettin Bural, Gürcan Tayfun, Müge Ölgeli, Yüksel Yılmaz, Süleyman Can Camkıran, Vedat Aksoy, Murat Can Demir, Celal Selik, Satılmış Çumak, Mustafa Avcı, Yasin Kavalcıoğlu, Serdal Gökgedikli, Aysun Önal Uyar, Ali Kaya, Aslı Berberoğlu, Nusret Gezici, Fatih Polatoğlu, Oktay Ay, Vesile Gönen, Halit Akgün, Havva Demir, Sevil Öncü Şahin, Aytekin Tekin, Şükrü Galipoğlu - Mustafa Çiçek, Mustafa Çetin, Bilal Aral, Ceyda Bahtiyar, Mustafa Ateş, Halit Erdinç, Veli Kınacı, Eyüp Daş, Halil Özcan, Gökmen Sapçı, Alaattin Karboğa, Bayram Özyayla, Fatma Şimşek, Yasemin Oy, Hüseyin Delibaş

    YORUMLAR

    • 0 Yorum