AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Yıldırım, aday adaylığını açıkladı

    AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım, partisinden milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptığını bildirdi.

    AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Yıldırım, aday adaylığını açıkladı
    19 Mart 2023 - 16:44
    AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım, yaptığı açıklamada, AK Parti'nin kurulduğu 2001 yılında siyasete girdiğini ifade etti.
    AK Parti Aliağa Gençlik Kolları'nda kurucu olarak görev aldığını ve Siyasi Hukuki İşler’den sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğunu aktaran Yıldırım, yaklaşık 22 yıllık siyasi hayatında Ana Kademe Başkan Yardımcılığı, İlçe Genel Sekreterliği gibi birçok sorumluluk üstlendiğini vurguladı.
    Son 5 yıldır da AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdürdüğüne dikkati çeken Yıldırım, Türkiye'nin birçok kritik sürecinde partisinin başarısı için teşkilat mensubu arkadaşları ile birlikte ter döktüğünü kaydetti.
    Daha gençlik yıllarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Büyük Türkiye" davasına inandığını ve kuruluş aşamasında AK Parti'de görev aldığını ifade eden Yıldırım, "Henüz iktidara bile gelmemiş bir partide çalışmalarımıza başladık. Biz, Türkiye'yi tam bağımsız ve lider ülke yapacak liderin Recep Tayyip Erdoğan olduğuna inanmış gençlerdik. Bu davaya inanıp, sahip çıkmak nasip oldu. Bu gün de ne kadar doğru adreste olduğumuz gün gibi ortada." diye konuştu. 

    "KADINLARA DEĞER VEREN PARTİ AK PARTİ"
    AK Parti ile birlikte kadınların siyasette itibar görmeye başladığını ifade eden Yıldırım, "Güçlü ve lider ülke Türkiye" idealine inanarak, bu ülkede taş üstüne taş koyanlardan olmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.
    Durmadan, yorulmadan AK Parti'nin başarısı için çalıştıklarını, milletin bağrından doğan AK Parti'nin çıtasını yükseltmek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a layık olmak için çabaladıklarını aktaran Yıldırım, şöyle konuştu: 
    "Kurulduğu günden itibaren kadınları siyasetin öznesi yapan, değer veren, ülkemize çağ atlatan Sayın Cumhurbaşkanımız ile aynı çatı altında siyaset yapıyor olmanın engin gururunu hep yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Bu bilinçle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesine güçlü bir omuz verebilmek için çabalıyoruz. ‘Kadınlar siyasetin öznesidir’ diyerek bizlere değer veren Cumhurbaşkanımıza layık olabilmek adına yollara düştük. Sadece seçimden seçime değil, her daim halkımızla iç içe olduk. Aziz milletimizin partimize verdiği desteğe layık olmak için hep vatandaşımızla üzüldük, onlarla sevindik. İyi günde kötü günde hep vatandaşlarımızın yanında olduk."



    "SİYASETİN İTİBARI AK PARTİ İLE YÜKSELDİ"
    Siyasetin AK Parti ile birlikte geniş bir tabana yayıldığını ve kadınların da AK Parti ile birlikte temsil oranlarının arttığına dikkati çeken Yıldırım, "Siyasetin itibarı AK Parti ile birlikte yükseldi. Büyüyen Türkiye’nin önündeki hedeflerin yakalanması için kadınlara önemli görevler düştüğünün farkındayız. Ne mutlu bize ki siyasette kadına hak ettiği değeri veren "siyasette kadınlara daha fazla yer verilmeli’ talimatı veren 'Kadın Kolları önemli bir gücümüz’ diyen bir lidere sahibiz. Ülkemizin en kritik seçimlerinden biri olan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Türkiye Yüzyılı Vizyonu ile inşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı en yüksek oyla yeniden Başkan seçeceğiz. İnanıyorum ki AK Partimiz de bu seçimden büyük bir zaferle çıkacak. Bizler de her daim Cumhurbaşkanımızın ve partimizin başarısı için sahada olacağız. Biz inandığımız yolda yürümekten asla yılmayacağız." şeklinde konuştu. 
    Yıldırım, aday adaylığı ve seçim sürecinde AK Parti Genel Merkezinin aldığı karar doğrultusunda İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinin de süreceğini bildirdi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum