• Reklam

Ahmetli'de Kutsi rüzgarı

Manisa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 'Kurtuluş Günleri Konseri' etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Kutsi, Ahmetli'de sahne aldı. Kutsi, seslendirdiği şarkılarla coşturdu.

Ahmetli'de Kutsi rüzgarı
07 Eylül 2023 - 20:37 - Güncelleme: 07 Eylül 2023 - 20:38

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa ve ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıldönümüne özel olarak hazırlanan 'Kurtuluş Günleri Konseri' etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Kutsi, Ahmetli ilçesinde konser verdi. Ahmetli Stadı'nda düzenlenen konseri Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, daire başkanları, meclis üyeleri, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş izledi. Kutsi şarkılarının bazılarını Ahmetlililer'le birlikte söyledi.

Konserin sonunda Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş ile Kutsi'yi sahne performansı nedeniyle kutlayıp, çiçek ve Manisa'ya özgü hediyeler verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum