Ahmet Aydın Projelerini Kamuoyuyla paylaşacak

    Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, 1 Mart Cuma günü saat 19.30'da Seferihisar Belediye Düğün Salonu'nda "Seferihisar için Değişim Başlıyor Proje Lansman Toplantısı" düzenliyor. Bu toplantıda, Seferihisar için hazırladığı projeleri kamuoyu ile paylaşacak. Seferihisar tarihinde ilk kez bir Belediye Başkan Adayı projeleri için tanıtım toplantısı düzenlenecek.

    Ahmet Aydın Projelerini Kamuoyuyla paylaşacak
    29 Şubat 2024 - 12:08
    31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimlerinde, Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkanlığına aday gösterilen ve yaklaşık bir aydır sahada seçim çalışmalarını yürüten Ahmet Aydın, 1 Mart Cuma günü saat 19.30’da Seferihisar Belediye Düğün Salonu’nda proje tanıtım toplantısı düzenleyecek.



    Vatandaşlardan gelen talepler üzerine 5 yıllık ilçe başkanlığı döneminde, Seferihisar'ın yapısal sorunlarına, uzman ekiplerin çalışmalarıyla geliştirilerek çözüm olacak projelerin detayları paylaşılacak. Ayrıca ilçede yaşama geçmesine vesile olduğu proje ve hizmetlerle öne çıkan Ahmet Aydın adaylığı ile birlikte başlatmış olduğu “Seferihisar Değişim İstiyor” iletişiminin devamında Cuma günü “Değişim Başlıyor Proje Lansman Toplantısı” düzenleyecek. Ahmet Aydın, bu toplantıda Seferihisar için hazırladıkları projelerini kamuoyu ile paylaşacak.


     
    Siyasete Seferihisar’a ve Seferihisar’da yaşayanlara hizmet etmek için büyüklerinin yönlendirmesi ile girdiğini ifade eden Ahmet Aydın, “5 yıllık sürede tek işimiz, Seferihisar’a ve Seferihisarlılara hizmet etmek olmuştur. Bu dönemde Seferihisar tarihinin en yüksek bütçeli projelerinin yaşama geçmesine vesile olduk şimdi, 31 Mart’tan sonra bir yandan hükümet yatırımlarına vesile olmaya devam ederken, öte yandan da Seferihisar Belediyesi olarak hizmet veren bir pozisyonda olacağız” dedi.

    Ahmet Aydın, 5 yıllık sürede makamında hiç oturmayarak, köy köy, mahalle mahalle ziyaretlerde bulunduğunu anımsatarak: “Seferihisar’ın ihtiyaçlarını, sorunlarını, eksikliklerini çok iyi biliyoruz; Seferihisar’ın yapısal sorunlarına çözüm olacak projelerimizi vatandaşlarımızla buluşturacağız” dedi.
    Seferihisar Belediye Başkanı olarak yaşama geçirilecek projeleri, Cuma günü Seferihisar için Değişim Başlıyor Proje Lansman Toplantısı’nda kamuoyuna aktaracaklarını söyleyen Aydın, ulaşımdan altyapıya, kentsel dönüşümden spora kadar sosyal ve gönül belediyeciliği çerçevesinde çok özel projelerle vatandaşın karşısına çıkacaklarını belirtti.



    Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, “Seferihisar için Değişim Başlıyor” sloganıyla ulaşımdan eğitime, sosyal yardımlardan kültür ve sanata, sağlıktan spora kadar Seferihisar’ın yapısal sorunlarına çözüm olacak projelerin seçim vaadi olarak hazırlanmadığını, 5 yıllık ilçe başkanlığı döneminde Seferihisar halkından gelen talepler, tespit edilen sorunlar üzerinden alanında uzman ekiplerin katılımıyla geliştirilen özenli bir araştırma ve çalışmanın ürünü olduğunu, en iyiye ulaşılmasının hedeflendiği belirten Ahmet Aydın tüm Seferihisarlıları Proje Lansman toplantısına davet etti.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum