• Reklam

Ağaca çıkıp tabur gözetleyen DEAŞ'lı yakalandı!

İstanbul Yenibosna'da bulunan tabur komutanlığı ve karakola yönelik keşif yapan DEAŞ'lı terörist kıskıvrak yakalandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Ağaca çıkıp tabur gözetleyen DEAŞ'lı yakalandı!
25 Şubat 2021 - 12:21

İstanbul'da "Askeriye'nin yanında ağaca tırmanmış ve Askeriye'yi gözetleyen bir şüpheli var" ihbarının ardından terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenlendi. Yenibosna İnzibat Tabur Komutanlığı'na yönelik keşif çalışması yaptığı tespit edilen terör örgütü DEAŞ Üyesi yakalandı.

İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri; terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenledi. Operasyon 20 Şubat'ta gece 02.10 sıralarında İstanbul'un Bahçelievler İlçesi'nden gelen "Askeriye'nin yanında ağaca tırmanmış ve Askeriye'yi gözetleyen bir şüpheli var" ihbarının ardından düzenlendi.

Yapılan çalışmalarda Yahya E. isimli bir kişinin Yenibosna İnzibat Tabur Komutanlığı'na yönelik keşif çalışması yaptığı tespit edildi. Şüpheli yakalandı. Şüphelinin üzerinde ve ele geçirilen dijital materyallerinde terör örgüt DEAŞ'ı simgeleyen görseller ve dokümanlar bulundu.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki yasal işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum