Ada Maksim'in açılışı Diva ile yapılacak

    Türk turizminin ilk doğduğu yer olarak ünlenen Kuşadası, pandemiden sonra yeniden hareketleniyor. Diva lakabıyla tanınan Türk Sanat Müziği'nin ünlü İsmi Bülent Ersoy, 27 Ekim Günü Kuşadası'nda gazino açılışı yapacak, sahneye çıkacak.

    Ada Maksim'in açılışı Diva ile yapılacak
    25 Ekim 2021 - 11:14 - Güncelleme: 25 Ekim 2021 - 18:52
    Eşsiz manzarası, denizi, kumu ve güneşinin yanı sıra Efes-Meryemana'ya yakınlığı ile aynı zamanda inanç turizminin de merkezi olan Kuşadası'nın en ünlü mekanlarından biri olan Ada Maksim Gazinosu'nun 27 Ekim Çarşamba günü açılıyor.

    Kış boyunca Kuşadası'nda eğlence sektörü olarak bir çok ünlü ismin ağırlanacağını belirten Ada Maksim işletmecileri Ayhan Balıkçı ve Cemal Beyaztaş, "Kuşadası'nda önemli bir eğlence mekanı tekrar kapılarını açıyor. Türk Sanat Müziği'nin önemli isimlerinden Bülent Ersoy sektördeki faaliyetlerine kaldığı yerden devam edecek olan Adamaksim Gazinosu'nun açılışında sahne alacak. Açılış etkinlikleri 29 Ekim Ebru Yaşar, 30 Ekim Selami Şahin, 3 Kasım Rubato, 5 Kasım Merve Özbey, 6 Kasım Muazzez Ersoy ve 13 Kasım'da da Zara konserleri ile devam edecek" diyerek önümüzdeki süreçte Kuşadası'nın eski hareketli günlerine yeniden kavuşacağını söyledi.

    Balıkçı ve Beyaztaş, Kuşadası'nda etkinliklerin kış boyunca devam edeceğini, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelecek misafirlerin yanı sıra Avrupa'dan da çok sayıda misafir beklendiğini kaydetti.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum