83'üncü saatte hayata gülümsedi!

    Hatay'ın Antakya ilçesinde, 6 katlı binanın enkazında kalan Arif Kuzuluk, 83'üncü saatte sağ çıkarıldı. İlk müdahalesi yapılan Kuzuluk, alkışlarla ambulansa götürüldü.

    83'üncü saatte hayata gülümsedi!
    09 Şubat 2023 - 19:54 - Güncelleme: 09 Şubat 2023 - 20:13

    Antakya'nın Ekinci Mahallesi İnönü Bulvarı 15'inci Sokak'taki 6 katlı apartman, depremde yıkıldı. Arama-kurtarma çalışmaları sırasında binadan sesler geldiğini tespit eden ekipler, enkazın ön kısmında saatler süren çalışma yaparak koridor açtı.

    Buradan asansör boşluğundan giren ekipler, 83'üncü saatte Arif Kuzuluk'u enkazdan kurtardı. İlk müdahalesi sağlık ekiplerince yapılan Kuzuluk, alkışlarla ambulansa taşındı. Kuzuluk, tedavisi için hastaneye kaldırıldı.



    Arif Kuzuluk'un annesi ile kız kardeşinin de enkazda olduğu belirlendi. Ekipler, anne ile kızını da çıkarabilmek için çalışıyor.

    KURTARILMA ANI KAMERADA

    Hatay'ın Antakya ilçesinde, 6 katlı binanın enkazından 83'üncü saatte sağ çıkarılan Arif Kuzuluk'un kurtarılma anına ait görüntüleri ortaya çıktı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen kurtarılma anına ilişkin görüntülerde Kuzuluk'un ekiplerin "Başka biri var mı Arif?" sorusuna "Ağabey öbür tarafta ufak bir kardeşim bir de annem var. Annemi ve kardeşimi de kurtarın" cevabını gözyaşları arasında verdiği anlar yer alıyor.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum