6 aydır kayıp Mine'ye ne oldu?

    Tüm Türkiye, Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la ‘Vazgeçme’ programında konuşulan, geçtiğimiz Ağustos ayından beri kayıp olan Denizlili bir çocuk annesi Mine Kocadağ’ın akıbetine kilitlendi.

    6 aydır kayıp Mine'ye ne oldu?
    16 Ocak 2023 - 18:38
    Haftalardır devam eden programda, Mine Kocadağ’ın öldürüldüğü yönündeki bulguların yoğunlaşması üzerine, Denizli Jandarması Karahayıt’da bulunan termal su kuyularında ceset aramaya başlarken, Mine’nin 7 yıllık kocası Mithat Kocadağ program ekibi tarafından ‘yalan makinası’na bağlandı.



    NE OLMUŞTU?

    Pamukkale ilçesine bağlı Gözler Mahallesinde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Mine Kocadağ ile eşi Mithat Kocadağ arasında yasak aşk nedeniyle tartışma çıktı. 7 yıllık evli ve 1 çocuk annesi olmasına rağmen iki sevgilisi olduğu iddia edilen Mine Kocadağ, 18 Ağustos 2022 tarihinde eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından gece saatlerinde ortadan kayboldu.



    MİNE KOCADAĞ

    Aradan geçen süre zarfında Mine Kocadağ’ın abisi T.K., ‘Kardeşimi öldürdüler ve bunu da eşi yaptı’ suçlamasıyla Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la ‘Vazgeçme’ ortalık karıştı. Bu programda yüz yüze gelen taraflar, suçları birbirine atarak kendilerini savundu.

    YALAN MAKİNASI SONUÇLARI AÇIKLANDI…

    Bunun üzere Denizli’de jandarma ve polis ekipleri, kayıp Mine Kocadağ’ın bulunması için çalışmalarını genişletti. Ekipler Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesinde bulunan şifalı suların çıktığı birçok kuyuda arama çalışması başlattı.

    Şuana kadar herhangi bir ize rastlayamayan ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bugün (16 Ocak 2023) tarihinde yayınlanan programda ise ‘yalan makinası’ sonuçları, programın yapımcısı Didem Arslan Yılmaz tarafından Mine’nin kocası Mithat Kocadağ’ın yüzüne karşı aktarıldı.



    Cinayetle ilgili sorular sorulduğunda anormal tepkiler veren Mina’nın kocası Mithat Kocadağ’a, programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz “ cinayetle ilgili sorularda vücudun terliyor, nefes alışverişlerin farklılaşıyor, kalp atışların hızlanıyor. Mine’yi öldürdün mü sorusunu sorduğumuzda, vücudun evet diyor” şeklinde tepki gösterdi.

    TEST SONUCU AÇIKLANDI….

    Show TV’de her gün 15.00’te yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la ‘Vazgeçme’ programının son bölümünde, ‘cesedin su olan bir bölgede olma’, Mine’yi öldürdün mü? ‘Öldürülme ihtimali olma’ gibi sorularda, testin evet olarak çıktığı açıklanırken, koca Mithat Kocadağ ise ‘Ben öldürmedim. Bu şekilde üstüme geleceğinizi bilseydim programa çıkmazdım” şeklinde tepki gösterdi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum