52 ilin emniyet müdürü değişti! İzmir'e o isim atandı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken 52 ilin emniyet müdürü değişti. Ege'de İzmir, Manisa, Muğla, Denizli, Uşak, Çanakkale ve Balıkesir'e yeni müdür atandı.

    52 ilin emniyet müdürü değişti! İzmir'e o isim atandı
    02 Ağustos 2023 - 08:26 - Güncelleme: 02 Ağustos 2023 - 13:48
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı Emniyet Müdürleri Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.

    Emniyet Genel Müdürlüğü'nde 83 atama yapılırken 52 ilde emniyet müdürü değişikliğine gidildi. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne Elazığ İl Emniyet Müdürü Celal Sel atandı. İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, genel müdürlük emrine alındı.


    Mehmet Şahne

    Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanı Mahmut Çorumlu, Samsun Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve polis başmüfettişleri Selami Yıldız ile Caner Tayfur, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

    Kararname ile emniyet müdürü değiştirilen 52 ilden 24'ünün emniyet müdürü ile Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Ahmen Şengün ve Resul Holoğlu da Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) emrine atandı.



    İZMİR'İN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ CELAL SEL KİMDİR?
    Kütahya ili Simav ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Celal Sel, 1968 yılında doğdu. Polis Akademisi'nden 1990 yılında mezun olarak İzmir ilinde Komiser Yardımcısı rütbesinde mesleğe başladı. Sırası ile Kahramanmaraş ilinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığında ve İstanbul ilinde görev yaptıktan sonra Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'nda Polis Başmüfettişi olarak görev yaptı. Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ve Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü görevlerinden sonra 19.09.2019 tarihinde Müşterek Kararname ile Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne atandı. 01.10.2019 tarihinde görevine başlayan ve bugüne kadar aynı görevde kalan Sel, evli ve bir çocuk babasıdır.

    İŞTE ATAMALARIN TAM LİSTESİ
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum