• Reklam

5 yaşındaki Mehmet Ege'den duygulandıran bağış

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, 5 yaşındaki Mehmet Ege Karaman, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını depremzedelere gönderilmek üzere Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a teslim etti.

5 yaşındaki Mehmet Ege'den duygulandıran bağış
18 Şubat 2023 - 18:27 - Güncelleme: 18 Şubat 2023 - 18:28

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetinde olan ve 10 ilde yaşanan deprem felaketinden sonra Bodrum'dan gönüllülerin tek yürek olarak başlattığı yardımlara Bodrumlu 5 yaşındaki minik Mehmet Ege Karaman da katıldı. Karaman, beraberindeki gönüllüler ve belediye ekipleriyle gittiği deprem bölgesinden dönen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a yapılan karşılananın ardından odasına çıkıp, kumbarasında biriktirmiş olduğu harçlığı deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine göndermek üzere Başkan Aras'a teslim etti. 



Karaman'ın kumbarasının üzerindeki "Bu benim kumbaram. Belki içinde çok bir şey yok ama belki bir arkadaşımın yüzünü gülümsetmeye yeter. Bu parayla depremzede bir arkadaşıma oyuncak alın Ahmet Aras amca" notu duygu dolu anlar yaşanmasın neden oldu. Başkan Aras, örnek davranışı nedeniyle küçük Mehmet Ege'ye teşekkür etti. (DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum