• Reklam

"4 yıl 3 ayda Kemeraltı'na ne yaptın? Hep algı"

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, “Tarihi çarşı ve İzmir, kağıt üstünde algı operasyonu dizaynı yerine elle tutulur, gözle görünür işler, somut çözümler bekliyor“ dedi.

"4 yıl 3 ayda Kemeraltı'na ne yaptın? Hep algı"
30 Haziran 2023 - 11:17
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Kemeraltı ile ilgili yatırım planlamasına yönelik paylaşımına, "Kâğıt üstünde dünyayı tersine döndürebilirsiniz! Tıpkı, CHP’li Başkan Soyer’in Kemeraltı’nı baştan inşa edeceğini bol sıfırlı rakamlarla anlatması gibi! Tarihi çarşı ve İzmir, kağıt üstünde algı operasyonu dizaynı yerine de elle tutulur, gözle görünür işler, somut çözümler bekliyor." dedi. 
Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı şu ifadelerde bulundu, "Kâğıt üstünde dünyayı tersine döndürebilirsiniz! Tıpkı, CHP’li Başkan Soyer’in Kemeraltı’nı baştan inşa edeceğini bol sıfırlı rakamlarla anlatması gibi! Neredeyse 25 yıldır İzmir’i yöneten CHP’nin her zaman yaptığı bu! 4 yıl 3 ayı geride bırakan Soyer’in de ortaya koyduğu fotoğrafla gerçeğin ilgisi yok!  Kemeraltı’na bu yatırımları yapıyorlarsa, vatandaş neden görmüyor, esnafın isyanı neden sürüyor?! Tarihi çarşı ve İzmir; hizmet sağlaması yapmaktan bıktı! Kağıt üstünde algı operasyonu dizaynı yerine de elle tutulur, gözle görünür işler, somut çözümler bekliyor.“

YORUMLAR

  • 0 Yorum