3D yazıcılarla heykel yapımı

    3D yazıcılarla heykel yapımı, henüz Türkiye’de eşi benzerine pek rastlanmayan sanatsal bir faaliyettir.

    3D yazıcılarla heykel yapımı
    04 Ağustos 2022 - 14:16
    3D yazıcılarla heykel yapımı, henüz Türkiye’de eşi benzerine pek rastlanmayan sanatsal bir faaliyettir. Kişiler özel yetenekleri ve emekleri sayesinde büyük zorlukta olan heykelleri yapmakta iken 3 boyutlu yazıcılar sayesinde heykeller kolay bir şekilde yapılmaktadır. Gelişen teknolojinin günümüze kattığı avantajlardan ve kolaylıklardan biri de budur. Düşünüldüğünde 3 boyutlu yazıcılarla heykel yapımı imkânsız hatta zor gibi görünür. Fakat sonuçlara bakıldığında bu kadar başarılı tasarımlar görmek bizlerin üretkenliğini arttırmaktadır.
    El yapımı heykeller ile 3D yazıcılarla heykeller aynı özelliklere aynı detaylara sahip olamayabilir. Fakat gerçekçiliği ve genel olarak görünüşü el yapımı sanat eserleri kadar başarılı ve güçlüdür. 3 boyutlu yazıcılar ile günümüzde birçok araç gereç yapılabilmektedir. Birçok eşya da bu özel yazıcılar sayesinde üretilebilmektedir. Hazır durum böyleyken 3 boyutlu yazıcılar ile heykeller yapmak ve insanlara sunmak oldukça özel ve geleceğe yatırım halini almaktadır.
    3D Yazıcılarla Kişiye Özel Heykel Yapımı
    3D yazıcılarla yaptıracağınız heykeli kişiselleştirerek ister bir büyüğünüzün heykelini ister işletmeniz için önemli olan bir şahsiyetin heykelini yaptırabilirsiniz. Böylelikle gelecek nesillere kalıcı bir görsel sanat bırakmış olursunuz. İşletmenizle ilgili bir heykel yaptırarak insanların dikkatini çekebilirsiniz ve farkındalık yaratabilirsiniz.
    İşletmenizin iç̧ dizaynında kullanabileceğiniz heykeller ile müşterilerinizin sırf fotoğraf çekinmek için bile mekanınızı tercih ettiğini göreceksiniz. Günümüzde sosyal medyanın önemi oldukça artmış durumdadır. Kişiler gittikleri yerlerde beğendikleri ve farklı buldukları özellikleri sosyal medyada paylaşmaktadır. Böylece hem mekanınızın hem de mekanınızı farklı kılan özelliklerin bir nevi reklamını yapmaktadır. Bu nedenle özel yapım heykelleri işletmenizin ister dışında ister içinde sergileyebilirsiniz.
    3D yazıcılarla kişiye özel heykel yapımı ile kendi heykelinizi dahi yaptırabilirsiniz. İster ailenizin ister aile büyüklerinizden birinin heykelini yaptırabilirsiniz. Vefat etmiş olan aile büyüklerinizin ya da hayvanınızın heykelini yaptırarak onların anısını farklı bir şekilde yaşatabilirsiniz.


    3D Yazıcılarla Heykel Yapımının Gerçekleşmesi
    3D yazıcılarla heykel yapımının gerçekleşmesi belli aşamalardan meydana gelmektedir. Bu aşamalardan ilki, heykelini yaptırmak istediğiniz kişinin 3D taramaya uygun olan fotoğraflarını bize göndermeniz ile başlamaktadır. 3D modellemeye uygun olan fotoğraflarınız 3D yazıcılarımız sayesinde detaylı ve renkli bir şekilde taranarak özel olarak yapılmaktadır. Ayrıca bu işlem bir heykeltıraşa göre çok daha hızlı ve uygun maliyetli olmaktadır.
    Siz de istediğiniz bir kişinin heykelini yaptırarak olağan hayatınıza renk ve anlam katabilirsiniz. İster işletmeniz için ister eviniz için isterseniz de hediye olarak yaptırabileceğiniz bir tasarım olarak düşünebilirsiniz. Sizlerin istemesi dahilinde gelişmiş teknoloji ürünü makinelerimizle istediğiniz heykelleri oluşturmaktayız. S43D 3 Boyutlu Yazıcı Çözümleri tam müşteri memnuniyeti odaklı bir çözüm merkezi olarak teslim ettiğimiz ürünlerden aldığımız olumlu geri beslemelerle yol almaktayız.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum