20 dakikada boşandı

    Mehmet Ali Erbil'le yaşadığı taciz iddiasıyla adını duyuran şarkıcı Ece Ronay, geçen yıl nikah masasına oturduğu eşi ve çocuğunun babası Mehmet Bilir ile anlaşmalı olarak boşandı.

    20 dakikada boşandı
    31 Mayıs 2023 - 16:02

    Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, geçen yıl ocak ayında 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le nikah masasına oturmuştu. Temmuz ayında bebekleri Miran’a kavuşan çift, geçen sürede boşanmaya karar verdi.

    20 dakika sürdü

    Gebze 1’inci Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya ayrı ayrı araçlarla gelen çift, yaklaşık 20 dakika süren duruşmayla anlaşmalı olarak boşandı. Duruşma çıkışında adliye koridorunda boşandığı Mehmet Bilir ile tokalaşan Ronay daha sonra avukatı Oğuzhan Yeni ile birlikte adliyeden ayrıldı.

    Adliye binası önünde açıklama yapan Ece Ronay, “Söyleyecek çok fazla bir şey yok, anlaşmalı olarak boşandık. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bir çocuğumuz var biliyorsunuz, çocuğumuz için en iyisi oldu diye düşünüyorum” dedi.

    Şarkıcı Ece Ronay, boşandı #1

    Ece Ronay ve Mehmet Bilir’in birbirlerinden nafaka veya mal paylaşımında herhangi bir talepleri bulunmadığı ve çocukları Miran’ın velayetinin annesi Ece Ronay’da kalacağı öğrenildi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum