• Reklam

19 yıl önce eşi ve oğlunu kaybetmişti, koronadan vefat etti

İzmir Ayakkabıcılar Sitesi'nde ayakkabı malzemeleri tedariğiyle uğraşan 54 yaşındaki Erkan Kuzu, bir hafta önce yakalandığı koronavirüse yenildi. Kuzu, 19 yıl önce kaza yapmış, eşi ve oğlunu kaybetmişti.

19 yıl önce eşi ve oğlunu kaybetmişti, koronadan vefat etti
20 Aralık 2020 - 18:28

Konya'nın Beyşehir ilçesi Yeşildeğ kasabasından olan Erkan Kuzu'nun korona sonucu ölümü, yakınlarını, dükkanının bulunduğu İzmir Ayakkabıcılar Sitesi esnafını ve hemşehrilerini üzüntüye boğdu. Yarın (21 Aralık 2020) toprağa verilecek olak Erkan Kuzu, 2001 yılında büyük bir kaza atlatıp ölümden dönmüştü.

EŞİ VE OĞLU ÖLMÜŞTÜ
2001 yılında Malatya'da düşen askeri uçakta şehit düşen Hava Er Şefik Ayaydın'ın Konya'nın Beyşehir İlçesi'ndeki cenaze törenine gitmek isteyen Erkan Kuzu, oturduğu İzmir'den yola çıkmıştı. Düşen uçakta şehit askerler arasında, eşi Ayşe Kuzu'nun teyzesinin oğlu er Şefik Ayaydın'ın da bulunan Erkan Kuzu, sabaha karşı saat 03.50 sıralarında Isparta'nın Keçiborlu İlçesi yakınlarında direksiyon hákimiyetini yitirdi.Karşıdan gelen kamyonla çarpışan Kuzu'nun otomobilinde bulunan, 24 yaşındaki eşi Ayşe, 4 yaşındaki ikiz çocuklarından Kazım hayatını kaybetmişti. Diğer ikiz çocuğu Naciye ve annesi Şerife Kuzu ve yakın akrabası Adem Kaynak ve kendisi yaralı kurtulmuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum