18 yaşındaki anne yanarak hayatını kaybetti

    Bir çocuk annesi 18 yaşındaki genç kadın, elektrik sobasından çıkan yangında, alevlerin arasında kalarak feci şekilde can verdi. Genç kadının evinde elektrik olmadığı, ısınmak için üst kattaki komşularından takviye kablo ile elektrik alarak sobayı çalıştırdığı öğrenildi.

    18 yaşındaki anne yanarak hayatını kaybetti
    12 Mart 2023 - 13:57
    İzmir'in Buca ilçesinde bir çocuk annesi 18 yaşındaki Nazlı Göl, elektrik sobasının yere devrilmesi sonucu çıkan yangında feci şekilde can verdi. Genç kadının evinde elektrik olmadığı, ısınmak için üst kattaki komşularından takviye kablo ile elektrik alarak sobayı çalıştırdığı öğrenildi.

    BEBEĞİ ÇIKARDI AMA...
    Genç kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, erkek arkadaşı Batuhan Korkmaz'ın olay anında odadan küçük bebeklerini çıkardığı, ardından da Korkmaz'ın annesinin odadan çıktığı öğrenildi. Batuhan Korkmaz, alevlerin büyümesi üzerine içeride baygın halde bulunan Nazlı Göl'ü de çıkarmak istediğini, ancak alevlerin geçit vermediğini ve genç kadının yanarak can verdiğini gözyaşları arasında anlattı.

    IFADELERINE BASVURULACAK
    AKILLARA durgunluk veren olay önceki gün 20.00 sıralarında Göksu Mahallesi 684/12 sokak 4 numarada bulunan apartmanın giriş katında yaşandı. Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, talihsiz kadının erkek arkadaşı ve bebeğinin babası Batuhan Korkmaz ve annesinin ifadesine başvurduğu öğrenildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum