1774 Kazdağı Butik Termal Otel'de 'Sanata Evet Geceleri'

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Devlet Tiyatroları eski Genel Müdürü, ünlü tiyatro oyuncusu Tamer Levent tarafından oluşturulan Sanata Evet Platformu tarafından 'Sanata Evet Geceleri' düzenlendi. Etkinliğin ilk gecesine, ünlü söz yazarı ve şair Ahmet Selçuk İlkan şiirleriyle, TRT Sanatçısı İsmail Özkan da şarkılarıyla renk kattı.

    1774 Kazdağı Butik Termal Otel'de 'Sanata Evet Geceleri'
    02 Ekim 2023 - 12:51 - Güncelleme: 02 Ekim 2023 - 16:47

    Bir televizyon kanalında yayınlanan 'Camdaki Kız' isimli dizide 'Rafet Koroğlu' karakterini canlandıran, Devlet Tiyatroları eski Genel Müdürü Tamer Levent tarafından oluşturulan Sanata Evet Platformu, Edremit'te 'Sanata Evet Geceleri' düzenledi.
    Güre Mahallesi'ndeki 1774 Kazdağı Butik Otel'de gerçekleştirilen etkinliklerin ilk gecesine ölümsüz aşk şarkılarının söz yazarı, şair Ahmet Selçuk İlkan konuk oldu. İlkan, şiirleri ile etkinliğe katılanlar hayran bırakırken, TRT Sanatçısı İsmail Özkan da şarkıları ile geceye renk kattı.
    Sanata Evet Platformu fikir sahibi ünlü sanatçı Tamer Levent, "Umarım bu etkinlikler dalga dalga tüm Türkiye’ye yayılır’’ diyerek etkinliğe online bağlantı ile katılım sağladı.
    Geceye kendisi de Balıkesirli olan ünlü TRT sanatçısı İsmail Özkan, imzası Ahmet Selçuk İkan'a ait olan şarkıları seslendirerek renk kattı.
    Bünyesinde Kültür Sanat Odası bulunan turistik tesiste sanatsal gecenin yanında gündüzünde de aktivitelerle dolu dolu bir hafta sonu geçirildi.
    Ünlü isimlerin yanı sıra sanat camiasından ve ünlü iş insanlarından da katılımın oldukça yoğun olduğu etkinlikte 1774 Kazdağı Termal Otel sahibi Av. Hasan Demiraslan, "Sanata ve sanatçıya değer veren bir tesis olmaktan mutluluk duyduğumuz tesisimizde ilkini gerçekleştirdiğimiz Sanata Evet Geceleri’nde unutulmaz şarkıların söz yazarı ve şair Ahmet Selçuk  İlkan ve ekibini misafir etmek bizim için unutulmazdı. Sanata Evet Geceleri kapsamında her ay bir sanatçıyı misafir ederek bu etkinliğe devam edeceğiz. Sanat dostu tüm konukları bekliyoruz" dedi.
    Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı da geceye katılarak, "Biz de her zaman sanatçının yanındayız ve Sanata Evet diyoruz" diye konuştu.
    Etkinlik sonunda tüm katılımcılara sertifika verilirken  Ahmet Selçuk İlkan kendi imzasını taşıyan kekik sularını takdim etti.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum