12 Eylül Stadyumunda tehlike var!

    Urla'da bu yıl 3’üncüsü 24-25-26 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Urla U12 Cup turnuvasında, 20 takımın altyapısında yetişen eden 400’ü aşkın sporcu yer alacak.

    12 Eylül Stadyumunda tehlike var!
    24 Ağustos 2023 - 15:41 - Güncelleme: 24 Ağustos 2023 - 15:45
    Ancak,  12 Eylül Stadyumu' nda büyük tehlike bulunuyor. Misafir seyircilerin maçları izlediği açık tribünde sökülen tahta oturakları tutan vidalar, büyük tehlike saçıyor. 

     Kıyasıya rekabetin yaşanacağı ve seyir zevki yüksek maçlara sahne olacak olan turnuvada maçlar Urla 12 Eylül Stadyumunda oynanacak. Sporcuların sezon öncesi hazırlıkları, fiziksel ve sosyal gelişimleri amacıyla düzenlenen Urla U12 Cup’ta  dereceye giren  takımlar kupa ve madalya ile ödüllendirilecek. Turnuvada Tanju Okan Grubunda yer alan Urla Belediyespor; Aliağa Ağa Spor, Altın Genç S.K., Balçovaspor ve Karayelspor ile gruptan çıkmak için mücadele verecek. 

    "STADYUMDAKİ  TEHLİKE"

    Urla 12 Eylül Stadyumu karşı tribün de ( misafir) tehlike var.Seyircilerin oturma alanında bulunan tahta ve plastik oturaklar yıprandı.Sökülen oturakları tutan büyük boy vidalar ortada kaldı. Stada maç seyretmeye gelen aileler ve çocuklar için bu vidalar tehlike saçıyor. Turnuva öncesi bu tehlikenin  yetkiler tarafından biran önce giderilmesi gerekiyor.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum