12 ay ömür biçilen ünlü oyuncudan açıklama

    Karaciğer yetmezliği ile mücadele eden Ufuk Özkan'ın son sosyal medya paylaşımı yürek parçaladı. Ünlü oyuncuya 12 ay ömür biçildiği ortaya çıktı.

    12 ay ömür biçilen ünlü oyuncudan açıklama
    16 Temmuz 2023 - 16:38
    Geniş Aile’nin 'Cevahir’i Ufuk Özkan hastalığını açıkladı. Hollywood diyetine giren ve yanlış diyet nedeniyle 17 kilo veren oyuncu karaciğer yetmezliği sorunu ile baş etmeye çalışıyor. Ufuk Özkan'ın yaptığı açıklamalar Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşerken ünlü oyuncuya tedavi edilmemesi durumunda 12 aylık ömür biçildiği ortaya çıktı. Son durumu ile ilgili sosyal medya hesabından hayranlarına bilgi veren oyuncu Ufuk Özkan, yaptığı paylaşımla yürek parçaladı. Peki, Ufuk Özkan'ın sağlık durumu nasıl? Ufuk Özkan'ın hastalığı ne?
    Geniş Aile dizisinde Hayat verdiği Cevahir karakteriyle herkesin kalbini kazanan ve birçok film ve dizide rol alan Ufuk Özkan'dan kötü haber geldi. 48 yaşındaki oyuncu, yanlış diyet sonucunda Bağışıklık sisteminin çöktüğünü belirterek karaciğer yetmezliği yaşadığını dile getirdi. Organ nakli başvurusu yaptığını belirten Ufuk Özkan, son paylaşımı ile de adeta Yürek parçaladı. Peki, Ufuk Özkan'ın son sağlık durumu nasıl? Ufuk Özkan sağlığına kavuşacak mı? Ufuk Özkan'ın hastalığı ne?

    ÖZKAN'IN SİROZA YAKALANDIĞI ÖĞRENİLDİ

    48 yaşındaki başarılı oyuncu Ufuk Özkan hayati tehlike ile karşı karşıya. Son projesi için Hollywood diyeti uygulayan ve yanlış diyet sonucu bağışıklık sistemi çöken oyuncu kötü haberi sosyal medya üzerinden duyurdu.

    Karaciğer yetmezliği yaşayan ünlü oyuncu organ nakli başvurusunda bulundu. Ufuk Özkan'ın organ nakli olmaması durumunda 12 aylık ömrü kaldığı da açıklandı. Ünlü oyuncunun sevenleri bu haberle adeta ya sabah oldu.

    SON PAYLAŞIMI YÜREK YAKTI

    Sağlık sorunları ile mücadele eden oyuncu Ufuk Özkan sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı ile de Yürek yaktı. Ünlü oyuncunun hayranları gözyaşlarına boğulurken Ufuk Özkan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
    "Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah’ın izniyle böyle bir niyetim yok, en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu, dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim.
    Saygı ve Sevgilerimle
    Ufuk Özkan (abiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız.".


    YORUMLAR

    • 0 Yorum