118 R yönetim çevresi Lion'larından Lozan antlaşması kutlaması

    Uluslararası Lions Dernekleri 118 R Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Yakup Özdanon ve Lozan Lions Kulübü’nün önderliğinde Lozan Antlaşması'nın 99. yılı birbirini takip eden etkinliklerle kutlandı.

    118 R yönetim çevresi Lion'larından Lozan antlaşması kutlaması
    28 Temmuz 2022 - 23:27
    İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker’in daveti ile İstanbul Heybeliada İsmet İnönü Vakfı Müze Evi’ndeki Lozan Barış Antlaşması’nın 99. yılı kutlamaları'na katılan Lions ailesi, daha sonra Lozan Lions Kulübü'nün düzenlediği “Lozan Barış Antlaşmasının 99. yılı & Basın Özgürlüğü İçin Mücadele Günü" etkinlikleri için 26 Temmuz’da Lozan Meydanı’ndaki Atatürk ve İsmet İnönü Anıtı’na karanfil koydular.



    Sonrasında İzmir Kemeraltı’nda İsmet Paşa’nın doğduğu evi ziyaret eden Lion’lar, anma programı için gerçekleştirilen Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde yapılan panelle programlarına devam ettiler. “Lozan Türkiye’nin tapusudur “ konulu panele katılan konuşmacılar günün anlam ve önemini belirten konuları dinleyicilere aktardılar.



    Panele katılan isimler şöyle: İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Uzunoğlu, İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Prof. Dr. Ergün Aybars, Dr. Münevver Aktaş, Av. Aydın Özcan.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum