10 yıl hapis cezası sonrası Ezgi Mola'dan teşekkür

    Siirt'te 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan eski Uzman Çavuş Musa Orhan, 10 yıl hapis cezası aldı. Sanık, cezası kesinleşinceye kadar tutuklanmayacak, adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı uygulanacak. Oyuncu Ezgi Mola, karardan sonra hakime teşekkür etti.

    10 yıl hapis cezası sonrası Ezgi Mola'dan teşekkür
    03 Aralık 2021 - 17:40 - Güncelleme: 03 Aralık 2021 - 17:43

    Siirt'te 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan eski uzman çavuş Musa Orhan'a 10 yıl hapis cezası verilmesinin ardından, avukatı Mehmet Erkan Akkuş açıklama yaptı. Karara itiraz edeceklerini ve olayın istinaf mahkemesi tarafından incelenip çözülmesi gerektiğini düşündüklerini söyleyen Akkuş, "Söz konusu mahkumiyet kararı oy çokluğuyla verilmiştir, heyet üyelerinden birisi beraat istemiştir. Adli tıp doktoru bir önceki duruşmada gelip, "Tecavüz bulgusu yok, olsa o yönde rapor yazardım' demiş olmasına rağmen hangi gerekçe ile ceza verildiğini anlamakta zorlanmaktayız" dedi.

    EZGİ MOLA: ADALETE OLAN İNANCIMIZI GERİ GETİRDİĞİNİZ İÇİN MİNNETTARIM

    Daha önce Musa Orhan'a hakaret ettiği suçlamasıyla adli para cezası verilen oyuncu Ezgi Mola, 10 yıl hapis cezası kararının ardından sosyal medya hesabından, "Sayın hakim, eğer bu doğru ise adalete olan inancımızı bir nebze olsun geri getirdiğiniz için size minnettarım. Daha nice böyle adil kararlar vereceğiniz günlerimiz olsun inşallah" paylaşımında bulundu. Ezgi Mola, geçen aylarda Musa Orhan'a  'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' ve 'hakaret' suçunu işlediği gerekçesiyle 65 gün için 5 bin 200 TL adli para cezasına çarptırılırken, hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verilmişti.
     

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum