10 numara şehrin 10 numara değerlerinin buluşması

    Balıkesirli Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’nin ev sahipliği yaptığı İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uzun’un organizasyonunda değerli Balıkesirliler bir araya geldi.

    10 numara şehrin 10 numara değerlerinin buluşması
    15 Kasım 2023 - 13:36 - Güncelleme: 15 Kasım 2023 - 14:18
    İzmir’de Balıkesir’in yetiştirdiği değerleri olan Rektörleri, bürokratları, gazeteci yazarları, iş
    insanları kendisi de Balıkesirli olan Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’nin ev sahipliğinde İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uzun’un organizasyonunda bir araya gelen Balıkesirliler bu güzel buluşmada tabi ki gündem Balıkesir ve Balıkesirliler idi.



    Tarihin, doğanın, kültürün buluştuğu, dört mevsimi yaşatan zengin iklim koşulları ile birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış bereketli toprakları ile “Türkiye’yi doyuran il” Balıkesir. Türkiye’de ülkemizin bütün kültürlerinin buluştuğu gastronomisi ile bunu yaşatan Türkiye’nin ağız tadının yaşandığı bir 50 peynirli şehir.

    Dağlarından yağ, ovalarından bal akan Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir’in marka şehir
    unvanına tanıtımına birlikte neler yapabiliriz konuşuldu kaynaşma ve tanışma sağlandı.
    İzmir Balıkesirliler Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uzun “Balıkesirli hemşerilerimizin iyi ve kötü yanında olmanın yanı sıra Balıkesirimizin tüm ilçeleri ile tarihi ve kültürel açıdan tanıtılması konusunda çok güzel projelerimiz olacağından hiç kuşkumuz yok.

    Siyaset üstü yaptığımız bu toplantılarda tum Belediye Başkanlarımız davet edilmiş olup programı müsait olan Belediye Başkanlarımız katıldı. Önümüzdeki kahvaltımızda ise Balıkesirli Milletvekillerimiz ile Balıkesir ve Balıkesirli hemşerilerimiz ile ilgili görüşlerimizi ve önerilerimizi paylaşacağız.

    Bizler yaşadığımız illerde Balıkesirli bürokrat ve İş insanları ile koordinasyon halinde olup işsize iş aşsiza aş ve etkin noktalardaki sayımızın artması konusunda makam ve mevkilerini Koruma anlamında oluşturduğumuz güçlü Balıkesir lobisi ile dayanışma içinde mücadele edeceğiz.

    Bu anlamda misafirperverliği için başta Katip Çelebi Üniversitesi Rektörümüz Saffet Köse başta olmak üzere katılım sağlayan;
    Değerli Balıkesirli isimlerimiz,Bürokrat ve iş insanlarımız;
    Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Saffet Köse yaptığı konuşmada “Balıkesirli olarak
    Hemşerilerimle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum bu organizasyonun daha da büyüyerek gelişerek geleneksel hale gelmesini istiyorum. Çok güzel bir organizasyon Balıkesir’in değerlerini Üniversitemizde ağırlamaktan çok mutluyum. Her zaman hemşerilerimin yanında olacağımı belirtmek isterim, kapımız hemşerilerime her zaman açıktır. Bu organizasyonu gerçekleştiren İzmir Balıkesirliler Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uzun’a çok teşekkür ediyorum” dedi.



    Kahvaltıya Izmir Vali yardımcısı İsmail Çorumluoğlu, Demokrasi Üniversitesi Rektörü Bedriye Tunçsiper, Bornova Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Yalçın, Gökçe, İzmir Basın İlan Kurumu Müdürü Gökhan Eren, Buca İlçe Emniyet Müdürü Cemal Demirtaş, Çiğli Belediyesi İmar müdürü Bade Vardar, İzmir Ticareti Odası Hukuk Müşaviri Av.Erkul Erdem, Av.Efekan Kaptan, İzmir il sağlık evde bakım hizmetleri şube müdürü  Arzu Adışen, Karşıyaka ilçe sağlık müdürü, Cenk Benli Bayraklı ilçe Tarım müdürü Cem Erdogrul, Milli Parklar Müdürü Hakan Özgür, iş insanları Mehmet Elgit, Osman Kundakçı, Osmn Karaaaakoç, Turan İspir, Kemal Eryılmaz, Ethem Maitemur, İsmail Sönmez, Halil Sayar, Barbaros Ekici ve TRT Sanatçısı Ali Çakar hemşerilerim katıldı. Sayın Rektör hocam Prof. Dr. Saffet Köse’ye ev sahipliğine ve Başkanımız Erkan Uzun’a bu etkinliği düzenlediği biz Balıkesirlileri bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum