1'inci Çeşme Kitap Günleri başladı

    İZMİR'in Çeşme Belediyesi 1'inci Çeşme Kitap Günleri, 'Onlarca yazar, binlerce kitap' sloganıyla başladı. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran tüm kitap severleri davet ederek, birbirinden değerli yazarları Çeşme'de ağırlamaktan büyük onur duyduğunu belirtti.

    1'inci Çeşme Kitap Günleri başladı
    18 Ağustos 2023 - 16:06 - Güncelleme: 18 Ağustos 2023 - 16:08

    Çeşme Belediyesi'nin düzenlediği 1'inci Çeşme Kitap Günleri dün kapılarını açtı. 20 Ağustos'a kadar sürecek olan şenlik Çeşme Meydanı'nda gerçekleştirilecek. 4 gün sürecek kitap şenliğinde birbirinden değerli isimler de imza günleri ve söyleşilerle katılım gösterecek ve Çeşmelilerle buluşacak. 'Onlarca yazar, binlerce kitap' sloganıyla başlayan şenlik için bugün 20.00'de açılış töreni düzenlenecek. Paneller ve tiyatro gösteriminin de olacağı kitap günlerinde, Onur Ödülü Uğur Dündar'a, Emek Ödülü Yaşar Aksoy'a, Edebiyat Ödülü ise Ercan Kesal'a takdim edilecek. Etkinlikler boyunca söyleşiler, paneller, tiyatro oyunları da izlenebilecek. Kitap günlerinde, yayınevlerinin yeni ve eski kitapları yer alacak. Etkinliğin ilk gün programı ise Medine Çam'ın oynadığı 'İnsan merak ediyor' adlı tiyatro gösterisi ile sona erdi.
    Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran tüm kitap severleri davet ederek, birbirinden değerli yazarları Çeşme'de ağırlamaktan büyük onur duyduğunu belirtti.


     

     

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum