Ula'da kaza: 5 yaralı
Muğla'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında birisi ağır 5 kişi yaralandı. Yaralılar Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı
Yayınlanma :
30.07.2020 12:42
Güncelleme :
30.07.2020 12:42
Kazada Mutlu Tepe yönetimindeki araç kavşaktaki trafik ışıkları direğine çarparak durdu. Kazada Mutlu Tepe'nin kullandığı araç içinde bulunan Hülya Kara ağır yaralandı. Kaza sonrası Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrası olay yerine Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe Grup Amirliği AKS ekibi, 112 ambulans, polis trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Araç içinde sıkışan Hülya Kara itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılarak 112 ambulans ekiplerine teslim edildi. Kazada Mutlu Tepe, Yılmaz Yumrukaya, Hülya Bacal ve Damla Yağan isimli vatandaşlar da hafif yaralandı. Yaralılar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevke dildi.
Kaz sonrası karayolunda her iki tarafta da trafik akışı tek şerit üzerinden verildi. Araçların kaza mahallinden kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: