Muğla'nın Bodrum ilçesinden İstanbul'a giden yolcu uçağında tartışma çıktı. Bu sırada uçakta bulunan eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yolcuları sakinleştirmeye çalıştı. O anlar cep telefonuyla kaydeden bir yolcu, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.
Görüntülerde, tartışma yaşayan bir yolcunun yanına giden Aziz Yıldırım, onu sakinleştirmeye çalıştı. Ancak yolcunun tartışmaya devam ettiği görüldü. Bunun üzerine Aziz Yıldırım, "Bak biz bu kavgaya bulaşmayalım. Huzuru bozuyorsunuz. Bizi bulaştırmayın bu kavgaya. Ayıp ya" dedi. İş insanı Yıldırım'ın araya girmesiyle tartışma son buldu. (DHA)
Uçakta tartışma! Aziz Yıldırım araya girdi
Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, Bodrum- İstanbul seferini yapan uçakta çıkan tartışmada, araya girerek tarafları sakinleştirdi.
Yayınlanma :
17.07.2023 17:17
Güncelleme :
17.07.2023 17:50
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: