Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Ege Şubesi (TÜGİAD Ege), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Anıtkabir’de düzenlenen resmi törene katıldı. TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Duran ve beraberindeki heyet, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Halil Duran, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılık vurgusu yaparak, Cumhuriyeti çağdaş uygarlık hedefi doğrultusunda geleceğe taşımak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Duran, ekonomik kalkınma, üretim ve gençlerin geleceği için sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirtti.

Törenin ardından TÜGİAD Ege heyeti, TÜGİAD Ankara Şubesi’ni ziyaret etti. Program kapsamında derneğin önceki dönem başkanlarından Dr. Ali Yücelen ile de görüşme gerçekleştirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: