Seferihisar'ın acı kaybı! Karabulut vefat etti
Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı İnanç Karabulut'un babası, Seferihisarlı gazeteci Mustafa Karabulut yaşamını yitirdi.
Yayınlanma :
29.03.2023 12:51
Güncelleme :
29.03.2023 12:51
Uzun yıllar Yeni Asır muhabirliği yapan Karabulut, www.seferihisar.com ve Yeni Haber gazetelerinin kurucusu ve sahibiydi.
Seferihisar Gazeteciler Derneği Başkanı da olan Mustafa Karabulut'un cenazesi 30 Mart Perşembe günü Hıdırlık Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Seferihisar Mezarlığı'na defnedilecek.
Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı İnanç Karabulut'un babası olan Mustafa Karabulut’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: