Sarıyer'de "Huzurlu sahiller uygulaması"
İstanbul’un en sakin ilçelerinden biri olan Sarıyer’de polis dün gece “Huzurlu sahiller uygulaması” yaptı. Yasalara aykırı davranan 83 kişiye cezai işlem uygulandı.
Yayınlanma :
27.06.2020 20:39
Güncelleme :
27.06.2020 20:53
Bugün ve yarın da devam edecek uygulama kapsamında; Hıfzıssıhha Kanunu’na istinaden maske takmayan 40 kişiye 36 bin TL, Kabahatler Kanunu’na istinaden çevreyi kirleten 10 kişiye 630 TL, yine Kabahatler Kanunu’na istinaden umuma açık yerlerde alkol kullanıp, çevreyi rahatsız eden 33 kişiye de 6 bin 270 TL cezai işlem yapıldı. Uygulama kapsamında toplam 42 bin 900 TL para cezası yazıldığı bildirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: