Pazaryerlerinde büyük yoğunluk
İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge ile kurulmasına izin verilen pazarlara gelen vatandaşlar tezgâhlar önünde yoğunluk oluşturdu.
Yayınlanma :
08.05.2021 13:50
Güncelleme :
08.05.2021 13:51
Tezgâhlar önünde uzun kuyruklar oluştu
Eskişehir'de vatandaşlar yayınlanan genelge ile yaklaşık 1 hafta sonra ilk kez kurulan pazarlara akın etti. Alışverişlerini yapmak üzere Odunpazarı bölgesi Vişnelik mahallesinde normal şartlarda çarşamba günleri kurulan pazara gelen insanların bazı tezgâhların önünde uzun kuyrukların oluşturması dikkat çekti.
Öte yandan Eskişehirliler tarafından çok tercih edilen ve halk arasında "Çarpa" olarak bilinen, genellikle giyim, kozmetik gibi ürünlerin çoğunlukla satıldığı pazarda genelgeye uyularak sadece meyve-sebze ve fide tezgâhlarının kurulduğu görüldü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: