Önce Olimpiyat, şimdi Dünya Şampiyonu
Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi finalinde Kanadalı Eric Peters'ı 6-4 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.
Yayınlanma :
06.08.2023 19:46
Güncelleme :
06.08.2023 19:46
Milli okçu Mete Gazoz, Brezilyalı rakibini 6-3 yenerek finale yükseldi. Finalde Eric Peters'ı 6-4 yenen Mete Gazoz, altın madalyaya uzandı. Bu madalya, aynı zamanda Gazoz'un ilk dünya şampiyonluğu oldu.
Şampiyonluğun ardından konuşan Mete Gazoz şöyle konuştu:
"Çok iyi oldu, çok da güzel oldu. Berlin'i seviyordum ama şimdi daha çok seviyorum. Bu gezegendeki en iyi okçu bendim, şimdi daha da iyi oldum."
Olimpiyat kotası da geldi
Hyundai Okçuluk Dünya Kupası yarı finalinde zorlu rakibi Marcus D'Almeida'yı mağlup eden sporcumuz, adını hem finale yazdırdı hem de Paris 2024 kotası elde etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: