Öğrencilerini balonlar ve konfetilerle karşıladı
Okullarda yüz yüze eğitim başladı, İzmir'de bir okul renkli görüntülere sahne oldu. Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk Ortaokulu, uzun süredir okuldan uzak kalan öğrenciler için okulun girişine turkuaz renkli halı sererken, balonlar ve konfetilerle öğrencilere "Hoş geldiniz" dedi.
Yayınlanma :
07.09.2021 09:39
Güncelleme :
07.09.2021 13:50
Öte yandan uzun bir aranın ardından çocuklarını okula uğurlayan velilere de "Siz evde kahvenizi yudumlarken çocuklarınız bize emanet" denilerek Türk kahvesi paketleri hediye edildi. Okula girişlerde öğrencilere ateş ölçümü ve maske kontrolü de yapıldı. Veliler, kendilerinin de en az çocukları kadar heyecanlı olduğunu ve okulda düzenlenen karşılama töreninden çok memnun kaldıklarını belirtti. Büyük bir heyecan yaşayan öğrenciler ise okulu, öğretmenlerini ve sınıf arkadaşlarını çok özlediklerini ifade ederek okulların yıl sonuna kadar açık kalmasını temenni ettiklerini, karşılama töreni nedeniyle çok mutlu olduklarını söyledi.
İzmir'de 700 binden fazla öğrenci bugün okul sıralarına otururken, İzmir'de yaklaşık 53 bin öğretmen de öğrencilerine kavuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: